Από τον Παναγιώτη Κούστα

Aν είστε από τα ζευγάρια που θέλετε πάση θυσία να κάνετε έναν γάμο με πολλούς καλεσμένους, υπάρχουν 3 ασφαλείς τρόποι να μοιραστείτε την ευτυχία σας μαζί τους, χωρίς να παρατηρηθεί το παραμικρό φαινόμενο «συνωστισμού».

Photp: Freepik.com

1. Κάντε ένα πολυήμερο γλέντι, στο οποίο θα προσκαλέσετε όλη τη guestlist σας, αλλά με δόσεις: σήμερα οι συγγενείς, αύριο οι φίλοι, μεθαύριο οι συνάδελφοι από το γραφείο. Αυτό βολεύει ιδιαίτερα, καθώς είναι πολύ πιθανό να είναι άλλο το στιλ διασκέδασης που θα ικανοποιήσει τις θείες σας, άλλο τους κολλητούς σας και άλλο τα επαγγελματικά σας contacts.

2. Μια ωραία ιδέα είναι το «clubbing τύπου from disco to disco», το οποίο συνδέεται με τη δυνατότητα του live streaming που επιτρέπει σε όλους τους καλεσμένους σας να παρακολουθήσουν τον γάμο σας σε ζωντανή σύνδεση. Χωρίστε τους σε ομάδες, έτσι όπως υπό άλλες συνθήκες θα κάθονταν στο ίδιο ή σε κοντινά τραπέζια, και «αγκαζάρετε» από ένα διαφορετικό venue για κάθε ομάδα. Αμέσως μετά την τελετή, η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει νωρίς για να προλάβετε το κλείσιμο των χώρων διασκέδασης τα μεσάνυχτα, όπου ισχύει αυτό, ξεκινήστε το clubbing τύπου from disco to disco, περιοδεύοντας από χώρο σε χώρο! Προσοχή, όμως, καθώς θα πρέπει να αποφύγετε τους ασπασμούς και να τηρήσετε όλα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

3. Αν η ιδέα του sui generis clubbing αντί για πρωτότυπη και διασκεδαστική σας φαίνεται κουραστική, απλώς κάντε μια πριβέ τελετή φέτος που θα μεταδώσετε μέσω live streaming για να συμμετέχουν σε αυτήν όλοι οι καλεσμένοι σας και ανανεώστε από τώρα το ραντεβού για το γλέντι στην ίδια ακριβώς ημερομηνία, αλλά μέσα στο 2021. Θα αποδειχθεί μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσετε τους όρκους σας μαζί με όλους όσους αγαπάτε, ενώ το σασπένς για τον εορτασμό θα είναι ακόμα πιο μεγάλο!

Με τον ένα ή τον αλλο τρόπο, πάντα υπάρχει λύση για να συμπεριλάβετε στην ευτυχία σας όσους αγαπάτε!

Διαβάστε επίσης…

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

«Και έζησαν αυτοί καλά»… μετά την πανδημία! Τι μέλλει γενέσθαι για τους γάμους

Κύπρος: Ανώτατο όριο 350 ατόμων στους γάμους με ισχύ έως… το 2021! Να περιμένουμε κάτι τέτοιο και για την Ελλάδα;