Ανεξάρτητα από το σε πόσους γάμους έχεις παρευρεθεί ή ακόμη και σε πόσους γάμους έχεις γίνει κουμπάρα, υπάρχουν κάποιες αλήθειες για την ημέρα του γάμου που σου διαφεύγουν και θα τις ανακαλύψεις μόνο την ημέρας του δικού σου γάμου… ή μήπως όχι;

10 Αλήθειες 04

Σωστά κατάλαβες, ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων, η ώρα να σου πούμε εμείς τις 10 μεγαλύτερες από αυτές τις αλήθειες:

1.Τα νεύρα “χτυπάνε κόκκινο” μόλις 10 λεπτά πριν τη γαμήλια τελετή.

Τα δέκα λεπτά που προηγούνται της άφιξης σου στην εκκλησία, ή στο δημαρχείο, θα είναι τα πιο αγχωτικά λεπτά της όλης γαμήλιας εμπειρίας. Και είναι λογικό αν αναλογιστείς ότι σε χωρίζουν μόλις μερικά λεπτά πριν από μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, η οποία μάλιστα θα λάβει χώρα μπροστά σε αγαπημένους συγγενείς και φίλους. Αυτό το κρίσιμο δεκάλεπτο ένα πράγμα πρέπει να θυμάσαι, ο σύντροφός σου -το άλλο σου  μισό- θα σε περιμένει στα σκαλιά να σε πάρει από το χέρι.

2.Η γαμήλια τελετή θα σου μείνει αξέχαστη.

Όσο και αν δεν το πιστεύεις η γαμήλια τελετή, οι βέρες, τα στέφανα, οι συγκινημένοι γονείς, οι ενθουσιασμένοι φίλοι είναι στιγμές και στιγμιότυπα που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη σου. Συμβουλή μας είναι να το απολαύσεις….

3.Είναι βέβαιο ότι θα συγκινηθείς και θα κλάψεις.

Τι είναι αυτό που κάνει τους γάμους τόσο συγκινητικούς; Άγνωστο! Αυτό που όμως ξέρουμε είναι ότι όλες οι νύφες κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής δακρύζουν από συγκίνηση… και μιας και σίγουρα θα συμβεί και σε σένα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη, επίλεξε αδιάβροχο μακιγιάζ, έχε το κραγιόν και τη μάσκαρά σου μαζί για κάποιες διορθωτικές πινελιές στο τέλος της τελετής, και φυσικά κάπου κοντά να έχεις και μερικά χαρτομάντιλα!

10 Αλήθειες 03

4.Το πρόσωπό σου θα πονέσει από το πολύ χαμόγελο.

Ανεξάρτητα από τις αμέτρητές φωτογραφίες στις οποίες θα ποζάρεις, είναι δεδομένο ότι δεν θα σταματήσεις να χαμογελάς τη μέρα του γάμου σου, πολύ απλά γιατί θα είναι από τις σπουδαιότερες μέρες της ζωής σου!

5.Θα ξαφνιαστείς από την αγάπη και την στήριξη που θα λάβεις από τους καλεσμένους συγγενείς και φίλους.

Όλοι θα έρθουν στο γάμο σου για δύο μόνο λόγους… για εσένα και τον άνδρα σου, εσείς θα είστε το κέντρο της προσοχής ολόκληρο το βράδυ. Συγγενείς και φίλοι θα θέλουν να σας μιλήσουν, να σας ευχηθούν και να φωτογραφηθούν με το ευτυχισμένο ζευγάρι, για άλλη μια φορά χαλάρωσε και απόλαυσε την αγάπη τους!

6.Δεν θα πάνε όλα βάσει σχεδίου.

Όλο και κάτι θα πάει στραβά… μπορεί να είναι μια λεπτομέρεια, μπορεί να είναι κάτι πιο σοβαρό, ό,τι και να είναι όμως δεν πρέπει να σε αναστατώσει. Επικεντρώσου στη “μεγάλη εικόνα”! Περνούν καλά οι καλεσμένοι σας; Εσείς διασκεδάζετε; Αν ναι, μην αφήσεις ένα προβληματάκι να σου χαλάσει το κέφι!

10 Αλήθειες 02

7.Κάποια στιγμή θα θέλεις να μείνεις μόνη.

Με τα όσα γιορτινά θα συμβαίνουν γύρω σου κάποια στιγμή θα θες λίγο χρόνο να ηρεμήσεις και να μείνεις είτε εντελώς μόνη σου είτε μαζί με το νέο σου σύζυγο, να αναλογιστείτε τα όσα περάσατε αυτή την ιδιαίτερη μέρα και να συνειδητοποιήσετε ότι είστε πλέον παντρεμένοι!

8.Μπορεί να νοιώσεις λίγο κουρασμένη.

Ας είμαστε ειλικρινείς η περίοδος της προετοιμασίας του γάμου είναι για όλους τους ενδιαφερόμενους και κυρίως για τη νύφη πολύ κουραστική και σε στιγμές αγχωτική και είναι λογικό μετά την τελετή, όταν όλα θα έχουν πάει καλά, να αρχίσεις να αισθάνεσαι την κούραση όλης της προηγούμενης περιόδου.

9.Η μαγική στιγμή της ημέρας θα έρθει όταν δεν το περιμένεις.

Σίγουρα από όλη την ημέρα θα έχεις μία ή παραπάνω στιγμές που θα είναι για εσένα μαγικές και αναπάντεχες! Μπορεί να είναι ένα χαμόγελο από το μέλλοντα σύζυγό σου την ώρα που ανεβαίνεις τα σκαλιά, η αγκαλιά του πατέρα σου λίγο πριν σε συνοδεύσει στην εκκλησία, μία συμβουλή από τη γιαγιά σου ή μία πρόποση από τη παιδική σου φίλη… ό,τι και να είναι σίγουρα θα είναι κάτι μοναδικό!

10 Αλήθειες 01

10.Στο τέλος της ημέρας θα νιώσεις διαφορετικά.

Ακόμη και αν συγκατοικούσες με τον σύντροφό σου πολύ πριν το γάμο σας, μόλις επισημοποιήσετε την σχέση σας θα αισθανθείτε και οι δύο διαφορετικά, πιο υπεύθυνα και πιο “οικογένεια”!

Διάβασε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο 4ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

αλήθειες

Διαβάστε επίσης…

Συμβουλές για έναν low budget γάμο

Wedding Decoration in X-mas mood

Bachelorette by the Sea ή by the Pool

Από την Ευαγγελία Σιγάλα