Αν και εσείς όταν συστήνεστε αισθάνεστε πως θέλετε να πείτε “Hi, Rock is my middle name” το ροκ concept του γάμου, είναι το concept σας! Ναι, είστε στο σωστό κείμενο! Βαριέστε τα τριαντάφυλλα, τις δαντέλες, τα βαλς και τα μικρά ζουζουνιάρικα δωράκια; Τότε, είστε έτοιμοι να κάνετε έναν ροκ γάμο. Μη φοβάστε, δεν θα χρειαστεί ο dj να παίζει ACDC και Metallica για να χαρακτηριστείτε ροκ. Θα πρέπει απλά να κάνετε μικρές, αλλά χαρακτηριστικές επιλογές στη διακόσμηση που θα δημιουργήσουν ακριβώς αυτή την ατμόσφαιρα που ονειρεύεστε. Προσοχή όμως, το rock concept μπορεί εύκολα να ξεφύγει και να χαρακτηριστεί αποκριάτικο, γι’αυτό είπαμε “μικρές” πινελιές.

Πάμε λοιπόν να το δούμε μαζί:

Το decor μπορεί να εμπλουτιστεί με μουσικά θέματα, lps, cds, παλιά πικάπ και γενικώς οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει ένα old school rock party.

 

rockabillyΌπως φαντάζεστε,  η συγκεκριμένη επιλογή περιλαμβάνει και πολύ do it yourself, κάτι που από τη φύση του είναι… ροκ!

rock2

Σαφώς η επιλογή του νυφικού, των παπουτσιών τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού, το ίδιο το κουστούμι, η επιλογή του hairstyle αλλά και το make up θα υπενθυμίζουν στους καλεσμένους πως αυτό που θα δουν, θα είναι ένας ροκ γάμος!

 

 

 

rock6

Άλλωστε ο όρος ροκ στη μουσική, χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα είδη που προέκυψαν από την εξέλιξη του είδους του rock ‘n roll. Επομένως και λίγο rock ‘n roll δεν θα αλλοιώσει το project σας!

rock7

Ποτά, φαγητά, catering, bar, wedding favors, welcome drinks και οτιδήποτε δίνει στίγμα στον γάμο σας, οφείλει να έχει χαρακτήρα ανατρεπτικό και ίσως λίγο -λίγο όμως- προκλητικό. Αντί για ένα ροζ σαμπανιζέ κοκτέιλ στην είσοδο, μπορούν οι καλεσμένοι σας να αντικρύσουν κάτι τέτοιο:

rock11

 

Κάντε μια ευρημαντική φωτογράφιση για την πρόσκλησή σας.

 

 

 

 

 

Beatles-Theme-Wedding-San-Diego-Hard-Rockrock-and-roll-theme-wedding-invitations-2

Επιλέξτε τα κατάλληλα table numbers!

Rock Table numbers Rock Table numbers
Rock Table numbers

dΕπιλέξτε μια εναλλακτική διακόσμηση για το τραπέζι σας;)

punk-rock-wedding

Και βέβαια μην παραλείψετε τα Rock Cake Toppings!

Rock and Roll Bride Wedding Cake Toppertimthumb.php rock-and-roll-wedding-tattoos