Παραδέχομαι πως το πορτοκαλί δεν είναι το χρώμα μου. Όμως είναι κάποιοι συνδυασμοί που το αναδυκνύνουν και θα έλεγα το απαλύνουν, καθώς μόνο του είναι ομολογουμένως ένα δυνατό χρώμα. Ο συνδυασμός μωβ- πορτοκαλί είναι ένας συνδυασμός δυνατός και δυναμικός. Δείχνει προς τα έξω πως το ζευγάρι έχει ένταση, πάθος και βέβαια προδιαθέτει για ένα απίστευτο πάρτυ.

Στη σημειολογία του, το μωβ είναι ένα χρώμα που εκφράζει πνευματικότητα, μυστήριο, ηθική, αυτοθυσία και ηρεμία.  Αντιπροσωπεύει τα αγαθά κίνητρα και τις υψηλές πνευματικές επιδιώξεις. Ξεκαθαρίζει φόβους και καταπιεσμένα συναισθήματα ενώ δηλώνει την έκφραση του καθήκοντος που μέσα από την θυσία οδηγεί στην δικαίωση και την ολοκλήρωση. Συνδέεται με την ευημερία, τα πλούτη και την αυξημένη παραγωγικότητα ενώ παράλληλα συμβολίζει την ευφυϊα και τη γνώση. Το πορτοκαλί από την άλλη, εμπνέει, ισορροπεί και απελευθερώνει. Θεωρείται θερμό και εκφράζει το πάθος και τη φαντασία. Διεγείρει την δημιουργικότητα και φανερώνει φιλοδοξία και ενεργητικότητα ενώ όσοι το προτιμούν χαρακτηρίζονται από ροπή στις διασκεδάσεις, τάση στην άνεση, την αφθονία, την απόλαυση, την θέρμη, την κοινωνικότητα, το δυναμισμό, την υπερηφάνεια και την ανεξαρτησία. Αισθάνεστε πως είστε κάπου κοντά, πως τα χρώματα αυτά εκφράζουν πτυχές του χαρακτήρα σας; Ε τότε, είστε μπροστά στον τέλειο χρωματικό συνδυασμό για τον γάμο σας!

purple-orange_lg images Colorful-Blue-and-Purple-Alberta-Canada-Wedding-Images-by-Eternal-Reflections-Photography-Via-Modernly-Wed-66 4i 4