Πόσες φορές όταν έχετε πάει σε καλοκαιρινό δεν έχετε ενθουσιαστεί όταν φτάνοντας στην εκκλησία και ενώ σκάει ο ήλιος πάνω σας και το μακιγιάζ αρχίζει να «τρέχει», βρίσκετε ένα wedding reception με νεράκια παγωμένα, βεντάλιες αλλά ακόμη και ομπρέλες για να σας δροσίσουν και να σας διώξουν μακρυά την γκρίνια για τη ζέστη; Και πόσο δεν έχετε ανακουφιστεί όταν την ώρα του χορού βρίσκετε δίπλα στον DJ καλαθούνες με σαγιονάρες και μπαλαρίνες για να χορέψετε ακόμη περισσότερο;

Αν αυτό το καλοκαίρι παντρεύεστε και είτε δεν προλάβατε να προμηθευτείτε ακόμη είτε δεν το σκεφτήκατε, ψάξαμε και σας βρήκαμε από πού να πάρετε τι, χωρίς να πληρώσετε μία περιουσία αλλά κάνοντας τους καλεσμένους σας να νιώσουν άνετα.

Βεντάλιες: μπορείτε να προμηθευτείτε από τα πολυκαταστήματα Jumbo, που υπάρχουν σε λευκό και μπεζ χρώμα και οι τιμές ξεκινούν από 0.99€.

yes i do - last minute props 1

Σαγιονάρες: ένα πακέτο των 40 τμχ κοστίζει γύρω στα 100€.

yes i do - last minute props 2

Στο Zara home μπορείτε να βρείτε ωραιότατα καλάθια για να τα τοποθετήσετε μέσα, τα οποία θα σας μείνουν και στη συνέχεια σαν διακοσμητικά για το σπίτι!

Δροσερά αναψυκτικά: εδώ μπορείτε να κάνετε πολλά. Από το να ετοιμάσετε μεγάλες κανάτες με λεμονόνερο και να έχετε προμηθευτεί πλαστικά ποτήρια, όχι τα κλασσικά των παιδικών πάρτυ, αλλά ποτήρια σωλήνες, είτε να προμηθευτείτε τα παιδικά μπουκαλάκια νερού ΑΥΡΑ με τα πολύχρωμα καπάκια τα οποία μπορείτε να έχετε μέσα σε μεγάλες λεκάνες γεμάτες πάγο.

yes i do - last minute props 3

 

Από τη Νεφέλη Βιτζηλαίου