Άνοιξη λοιπόν! Αρώματα λουλουδιών που μόλις άνοιξαν πλημυρίζουν τον αέρα, ρομαντισμός και έξτρα δόσεις έρωτα δίνονται απλόχερα από τη φύση σε κάθε βήμα. Μη περιμένετε λοιπόν! Τι πιο όμορφο από ένα γάμο την άνοιξη.

Χρώματα  να διαλέξει κανείς πολλά, λουλούδια επίσης. Βάλτε λοιπόν την αγαπημένη σας μουσική να ακούγεται, καθίστε αναπαυτικά και ξεκινάμε μαζί να σχεδιάζουμε τον ανοιξιάτικο γάμο σας!

Νυφικό

Τα υφάσματα θα είναι αέρινα, σιφόν, μετάξι και οργάντζα. Δώστε τη νότα της άνοιξης με ευφάνταστες λεπτομέρειες, όπως απλικέ λουλούδια γύρω από τη μέση, ή στη βάση του μπούστου. Λάβετε υπόψη σας επίσης ότι οι θερμοκρασίες το βραδάκι είναι ακόμη χαμηλές, οπότε ένα κασμιρένιο ζακετάκι με μανίκια ως τον αγκώνα θα είναι ότι πρέπει για να παραμείνετε ζεστή και απαστράπτουσα

Yesidospring1

Yesidospring2

Yesidospring3

Γαμπρός

Το παστέλ θα έχει την τιμητική του. Εξαρτάται από το πόσο «τολμηρός» είναι ο γαμπρός, αλλά και εσείς. Μπορείτε να βάλετε μικρές πινελιές χρώματος σε ένα κλασσικό κοστούμι ή να επιλέξετε χρώμα για όλο το σύνολο!

Yesidospring4

Yesidospring5

Yesidospring6

Παπούτσια

Το θέμα παπούτσια για μια γυναίκα είναι από μόνο του ανεξάντλητο, πόσο μάλλον όταν βάζουμε στο παιχνίδι τις παραμέτρους άνοιξη και γάμος! Η επιλογή εξαρτάται και πάλι από το πόσο τολμηρή είστε. Παστέλ τόνοι είναι μια ασφαλής λύση αλλά πάντα μπορείτε να φορέσετε ένα ζωντανό χρώμα. Αγαπημένη επιλογή τα floral παπούτσια.

Yesidospring7

Yesidospring8

Yesidospring9

Διακόσμηση

Λουλούδια, λουλούδια παντού! Πεόνιες, ηλίανθοι, λεβάντα. Χρώμα και ζωντάνια στα τραπέζια, στις καρέκλες, οπουδήποτε! Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και ζήστε την πιο όμορφη μέρα σας μέσα σε αυτό!

Yesidospring10

Yesidospring11

Yesidospring12

Ανθοδέσμη

Το ίδιο βέβαια ισχύει και με τη  ανθοδέσμη. Χρώματα παντού και μυρωδιές. Ταιριάξτε τα με το κοστούμι του αγαπημένου σας, με τα παπούτσια σας ή με τα προσκλητήριά σας. Φαντασία να υπάρχει και η άνοιξη είναι ο πολύτιμος βοηθός σας για όλα!

Yesidospring13

Yesidospring14

Yesidospring15

Τούρτα

Η τούρτα σας θα ακολουθήσει και αυτή το ρυθμό της άνοιξης όπως τα πάντα σε αυτόν τον υπέροχο γάμο. Λευκή με λουλούδια ή χρωματιστή, θα συμπληρώσει γλυκά τη χαρά σας!

Yesidospring18

Yesidospring16

Yesidospring17

Μύρισε άνοιξη! Πείτε yes I do και εσείς και η ώρα η καλή!

Από την Χριστίνα Αντωνακάκη