Ξέρετε ότι έχετε οργανώσει ένα θρυλικό γαμήλιο πάρτι όταν ο ήλιος έχει ανατείλει και εσείς χορεύετε ακόμη με το κοκτέιλ στο χέρι! Σίγουρα, το πάρτι σας θα μείνει αλησμόνητο στους εκλεκτούς καλεσμένους που έμειναν μαζί σας ως το πρωί και εσείς οφείλετε να τους επιβραβεύσετε με ένα άκρως χρηστικό δώρο καθώς φεύγουν από το venue. Σας έχουμε τις 9 πιο δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες που θα χρησιμοποιηθούν επιτόπου από τους καλεσμένους! 

«I do» crew!

#1 Cocktail kit

Όλοι θα αναρωτιούνται πού μπορούν να βρουν το signature cocktail που σερβίρατε στον γάμο σας… Ε, λοιπόν δώστε τους ένα μικρό kit με τα βασικά συστατικά και τη μυστική συνταγή για να πίνουν στην υγειά σας!

#2 But first… coffee! 

Αφήστε στην είσοδο μπουκάλια με cold brew καφέ για να απολαύσουν αμέσως οι καλεσμένοι σας ή μόλις ξυπνήσουν από το hangover. 

#3 Re-charge! 

Αφήστε μερικές μπάρες δημητριακών ώστε να αναπληρώσουν την ενέργεια που έχασαν χορεύοντας.

yes-i-do-energy-bars.jpg

#4 Junk food

Έχουν περάσει ώρες από το γαμήλιο δείπνο και οι καλεσμένοι σας πέρασαν το βράδυ χορεύοντας και τραγουδώντας πλάι σας. Αφήστε τους ένα snack box για να πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

#5 Temporary tattoos 

Το αλκοόλ σε κάνει να λες ή να κάνεις πράγματα που στη συντριπτική τους πλειοψηφία θα μετανιώσεις! Προλάβετε τους φίλους σας προτού κάνουν ένα αληθινό tattoo, προσφέροντάς τους προσωρινά tattoo με τις φιγούρες σας! 

#6 Sleep tight 

Υπάρχει καλύτερο δώρο από έναν ξεκούραστο ύπνο μετά από μια βραδιά ξέφρενου χορού; Χαρίστε τους μια μάσκα ύπνου για να κοιμηθούν απερίσπαστοι. 

yes-i-do-sleep-masks.jpg

#7 Sunnies 

Το πιο πιθανό είναι να φύγετε από το venue αφότου βγει ο ήλιος και οι περισσότεροι καλεσμένοι να μην έχουν τα γυαλιά ηλίου μαζί τους. 

#8 CD’s 

Για να επιστρέψουν στο σπίτι ή το ξενοδοχείο με τη μελωδία του γάμου σας να τους συνοδεύει.

#9 Flip-flops 

Ένα thank you gift για τις καλεσμένες που χόρευαν όλο το βράδυ με high heels. 


#10 Hangover kit

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται… Κάντε το επόμενο πρωινό λίγο πιο εύκολο με μερικά παυσίπονα και νερό!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε welcome bags με διάφορα παραδοσιακά γλυκά, μέλι, λάδι ή μαστίχα. Αν θέλετε όμως μια πιο fun εκδοχή των wedding favors, φροντίστε να προσφέρετε στους τελευταίους καλεσμένους κάτι επιπλέον, που θα χρειαστούν άμεσα! 

Διαβάστε επίσης…

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον χειμερινό γάμο

Όλα του γάμου…τα έξοδα

10 ερωτήσεις πριν επιλέξετε το wedding theme σας