Το βαμβάκι ως φυτό λέγεται ότι προέρχεται από θερμά κλίματα και θερμές περιοχές. Ωστόσο όταν το αντικρίζεις στη μορφή που το χρησιμοποιούμε εμείς σου δίνει την αίσθηση της απαλότητας και της καθαρότητας. Είμαστε πλέον στην καρδιά των Χριστουγέννων και εμείς εδώ στο γραφείο  σκεφθήκαμε πως το βαμβάκι σαν υλικό σε όλες του τις μορφές θα μπορούσε να αποτελέσει άνετα το βασικό θεματικό στοιχείο ενός χειμωνιάτικου και γιορτινού γάμου! Να πως!

1. Φροντίστε όλη η διακόσμηση του venue όπου θα γίνει η δεξίωση ή το γαμήλιο πάρτι να είναι με βάση το βαμβάκι είτε στα τραπεζομάντιλα είτε στα διακοσμητικά που θα κρέμονται από ψηλά! Θα δημιουργήσει ονειρική και παραμυθένια ατμόσφαιρα!

Yes I do a Cotton Wedding 3

Yes I do a Cotton Wedding 5

Yes I do a Cotton Wedding 10

2. Φτιάξτε τη νυφική σας ανθοδέσμη με στοιχεία της εποχής που παντρεύεστε και προσθέστε και κομμάτια από βαμβάκι! Θα δίνει την αίσθηση του χιονιού!

Yes I do a Cotton Wedding 9

3. Ακολουθείστε το ίδιο στην διακόσμηση αντικειμένων και στο τραπέζι των καλεσμένων σας αλλά και στις καρέκλες τους!

Yes I do a Cotton Wedding 11

Yes I do a Cotton Wedding 6

4. Ζητήστε από τον ζαχαροπλάστη σας να προσθέσει διακοσμητικά στοιχεία που να θυμίζουν το υλικό του βαμβακιού (όχι να βάλετε φυσικό βαμβάκι πάνω δεν θέλετε να το φάτε ούτε εσείς αλλά ούτε και οι καλεσμένοι σας!), να σαν αυτό εδώ το wedding cake που θυμίζει να είναι στολισμένο με το σεμεν της γιαγιάς μας!

Yes I do a Cotton Wedding 12

5. Μιας και η ανθοδέσμη της νύφης θα έχει κομμάτια από βαμβάκι γιατί να μην κινείται και η μπουτονιέρα του γαμπρού σε ίδιο στυλ;

Yes I do a Cotton Wedding 1

Yes I do a Cotton Wedding 8

6. Ευχαριστείστε τους καλεσμένους σας με DIY χειροποίητα στολίδια! Που ξέρετε μπορεί και να τους φανούν χρήσιμα για το χριστουγεννιάτικό τους δέντρο!

Yes I do a Cotton Wedding 14

7. Χρησιμοποιείστε για τον φωτισμό του χώρου της δεξίωσης μπάλες φτιαγμένες από βαμβάκι, θα δώσουν άλλη ατμόσφαιρα στο χώρο! Υπάρχουν πολλές παρόμοιες στο εμπόριο.

Yes I do a Cotton Wedding 13

8. Αν το κοστούμι του καλού σας και το νυφικό σας είναι από βαμβακερό υλικό δεν το συζητάμε!

Yes I do a Cotton Wedding 4

9. Τέλος αν ο φωτογράφος σας είναι καλλιτέχνης και εντοπίσει και χώρο / έκταση με βαμβακοφυτεία τι να πούμε έχετε έναν πλήρες θεματικό γάμο!

Yes I do a Cotton Wedding 7

Από την Αργυρώ Γιακούμα