Πριν ξεκινήσουμε με τη λίστα με τα must – have χρώματα για τον γάμο σας, οφείλουμε πρώτα να σας ενημερώσουμε για τις αποχρώσεις που προτείνει φέτος η Pantone. Το 2021 λοιπόν ανηκει στο κίτρινο και στο ανοιχτό γκρι, 2 χρώματα που συμπληρώνει το ένα το άλλο. Όμως, εσείς θα τα επιλέγατε να πρωταγωνιστήσουν την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας; Πριν βγάλετε οποιοδήποτε συμπέρασμα, παρακάτω θα βρείτε (και θα δείτε), ποια χρώματα επίσης θα ξεχώρισουν και θα ομορφύνουν πολλούς γάμους μέσα στο 2021.

yes_i_do_xrwmatapantone.jpg

”DREAM IN COLORS”

Ανοιχτό γαλάζιο: Είναι κομψό, σε ηρεμεί, ενώ δημιουργεί αμέσως το πιο ρομαντικό σκηνικό. Το ανοιχτό γαλάζιο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τον γάμο σας και όπου και αν το εντάξετε δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε υπερβολές ή γενικά η αισθητική του χώρου να χαλάσει. Για παράδειγμα, ένα vintage αυτοκίνητο ή ορισμένα γλυκά σε αυτή την γλυκιά απόχρωση, θα κάνουν τη διαφορά. Αφήστε που πρόκειται για ένα φωτογενές χρώμα, που χωρίς δεύτερη σκέψη, κλέβει τις εντυπώσεις!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Cleyder Duque (Pexels)ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Jill Wellington (Pexels)

Πράσινο: Επιστροφή στη φύση, επιστροφή στο πράσινο! Και όταν αναφερόμαστε σε αυτό το χρώμα δεν εννοούμε μόνο να επιλέξετε κάποιες λεπτομέρειες όπως υφάσματα ή άλλα διακοσμητικά. Αλλά στην πραγματικότητα, να εντάξετε την ίδια τη ”φύση” στο wedding reception. Φέτες lime μέσα στο νερό ή στα drinks ή πραγματικά πράσινα κλαράκια να γίνονται ένα με τη νυφική τούρτα, θα αναβαθμίσουν την διακόσμηση του γάμου σας.

yes_i_do_xrwmata2021_7.jpg

yes_i_do_xrwmata2021_9.jpg

Mωβ:

yes_i_do_xrwmata2021_3.jpg

yes_i_do_xrwmata2021_8.jpg

Πορτοκαλί:

yes_i_do_xrwmata2021_5.jpg

yes_i_do_xrwmata2021_10.jpg

Έντονα και ζωηρά χρώματα:

yes_i_do_xrwmata2021_2.jpg

yes_i_do_xrwmata2021.jpg