Όταν ετοιμάζεις το γάμο σου θέλεις να είναι όλα στην εντέλεια. Απολύτως κατανοητό και αποδεκτό! Η planner σου θα τα έχει όλα έτοιμα και εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα!Όμως θέλεις να δώσεις και την δική σου προσωπική πινελιά. Εδώ είναι που έρχονται οι Do It Yourself αγαπημένες ιδέες! Παρακάτω σας δίνουμε μερικές εύκολες και οικονομικές λύσεις που θα δώσουν στο γάμο σας τη δική σας πινελιά!!!!

Yes I do DIY ideas 1

Φτιάξτε ένα homemade tea bar για εκείνους που δεν είναι φίλοι του αλκοόλ. Στο σπίτι όλο και κάποιες μεγάλες γυάλες θα έχετε που περισσεύουν. Γεμίστε τις με τσάι και γράψτε απέξω με μπογιά το περιεχόμενο!

Yes I do DIY ideas 2

Will you be my bridesmaid? Ή αλλιώς θέλεις να γίνεις η κουμπάρα μου; Φτιάξτε ένα όμορφο κουτί και βάλτε μέσα ο,τι μπορεί να της αρέσει, από το αγαπημένο της κρασί μέχρι ένα μανό και λίγα γλυκάκια μαζί με μια κάρτα, είναι μερικά από τα οποία θα την πείσουν αμέσως να πει το Yes I do στην πρόταση κουμπαριάς!

Yes I do DIY ideas 3

Φτιάξτε χειροποίητους καθρέφτες που μοιάζουν με ήλιους και τοποθετείστε τους στο χώρο της δεξίωσης! Αποτελούν ιδανική ιδέα για καλοκαιρινούς γάμους!

Yes I do DIY ideas 4

Η λέξη Love “επιβάλλεται” να είναι τοποθετημένη με διάφορους τρόπους και σε διαφορετικά σχέδια μέσα στο χώρο του γαμήλιου πάρτι σας! Πάρτε χαρτί ή λευκά πάνελ και τοποθετήστε τα γράμματα σε διαφορετικά χρώματα!

Yes I do DIY ideas 5

Φτιάξτε ένα στεφάνι από πρασινάδα για το παρανυφάκι σας. Πάρτε κλαδιά ευλύγιστα κατά προτίμηση και τυλίξτε τα γύρω από καλώδιο μαλακό, αν με αυτό τον τρόπο δεν στέκονται τότε ζητήστε στο εμπόριο ειδική κόλλα, ώστε να τα κολλήσετε μεταξύ τους.

Yes I do DIY ideas 6

Τα πιο εύκολα σουπλά που έχετε φτιάξει ever! Θα χρειαστείτε kraft χαρτί και ένα στυλό κιμωλία!!!!!!Και είναι έτοιμο το custom made σουπλά σας!!!!

Yes I do DIY ideas 7

Ιδανική πρόταση για τους καλοκαιρινούς γάμους είναι τα homemade beverages ή cocktails. Πάρτε το παλιό τετράδιο της γιαγιάς και φτιάξτε κάθε είδους λικέρ ή ποτό που μπορεί να έχει μέσα! Βάλτε τα σε μικρά και όμορφα διακοσμημένα μπουκαλάκια και δροσίστε και δωρίστε τους καλεσμένους σας!

Yes I do DIY ideas 8

Δώστε στις καρέκλες του γαμπρού και της νύφης ξεχωριστό τόνο φτιάχνοντας μια γιρλάντα από φύλλα χρυσού (όχι πραγματικού DIY ιδέες προτείνουμε…!!!!)

Yes I do DIY ideas 9

Τι πιο όμορφο μετά την τέλεση του μυστηρίου να κόψετε μερικά κομμάτια από τον ανθοστολισμό και να τα κάνετε αναδευτήρες για τα cocktails των καλεσμένων σας!!!!!

Special credits on www.stylemepretty.com

Από την Αργυρώ Γιακούμα