Η διοργάνωση του bachelorette party  δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση για καμία κουμπάρα. Απαιτεί καλό συντονισμό όσων χρειάζονται να γίνουν και κυρίως να λάβετε υπόψιν ότι η bride to be να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα έως και αξέχαστα λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Υπάρχουν μερικά βασικά tips που αν τα ακολουθήσετε θα σας ζητήσουν πιθανά και οι υπόλοιπες φίλες σας να αναλάβετε το δικό τους bachelorette.

Αρχικά πρέπει να βρείτε μια σωστή θεματική που να πλαισιώνει το party.

Σκεφθείτε ποια είναι τα hobby και τα ενδιαφέροντά της. Για παράδειγμα ήθελε πάντα ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο σε spa; Μπορείτε άνετα να της το διοργανώσετε υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και spa που αναλαμβάνουν την διοργάνωση των νυφικών bachelors!

Yes I do bachelorette spa 2

Ζητήστε τη λίστα καλεσμένων από τη νύφη και προσέξτε να καλέσετε άτομα που πραγματικά θέλει να δει και αισθάνεται μαζί τους άνετα!

Yes I do bachelorette theme 1

Ζητήστε βοήθεια και από άλλες φίλες της νύφης για την διοργάνωση του party. Πάντα περισσότερα μυαλά είναι καλύτερα από ένα!

Yes I do bachelorette ask help 3

Εάν πρόκειται να διοργανώσετε ένα μεγάλο bachelorette που περιλαμβάνει πάνω από 10 καλεσμένους τότε καλό είναι να στείλετε σε όλους ένα πλάνο, ώστε να ξέρουν το πού, πώς και πότε και ενδεχομένως ανάλογα με τη θεματική τι να φέρουν ή να φορέσουν!

Yes I do bachelorette itinerary 4

Take into account το budget που θέλετε να ξοδέψετε αλλά κυρίως το budget και των υπόλοιπων καλεσμένων, αν μπορούν να διαθέσουν ένα συγκεκριμένο ποσό για την διοργάνωση του party.

Yes I do bachelorette budget 5

Στείλτε printed προσκλήσεις και σκεφθείτε τι μπορεί να αρέσει σε εκείνη!Για παράδειγμα τυπώστε προσκλήσεις με τον αγαπημένο της ηθοποιό!

Yes I do bachelorette printed invitations 6

Όταν έρθει η ώρα να πάτε μαζί στο party δέστε της τα μάτια και μην της πείτε που πάτε κρατήστε το για έκπληξη!

Yes I do bachelorette printed invitations 7

Μην ξεχάσετε να τραβήξετε πολλές και διασκεδαστικές φωτογραφίες και ακόμα μπορείτε να διαλέξετε έναν επαγγελματία φωτογράφο για αυτό!

Yes I do bachelorette printed invitations 8

Ζητήστε από το γαμπρό να εμπλακεί και εκείνος με τον τρόπο του, είτε με το να της στείλει ένα μπουκέτο λουλούδια ή κάποιο όμορφο σημείωμα….θα την εκπλήξει ευχάριστα!

Yes I do bachelorette groom 9

Φτιάξτε favors για τις καλεσμένες. Δεν είναι ανάγκη να είναι και κάτι ακριβό ακόμα και ένα μικρό κουτάκι που να έχει μέσα μια μικρή σοκολάτα είναι αρκετή για να τις ευχαριστήσετε τόσο για το ότι σας τίμησαν με την παρουσία τους όσο και για τη βοήθεια τους στην διοργάνωση.

Yes I do bachelorette favors 10

Φτιάξτε ένα χειροποίητο σημειωματάριο , γράψτε μέσα κάθε σας σκέψη για εκείνη από την ημέρα που γνωρίζεστε και ζητήστε και από τις καλεσμένες να κάνουν το ίδιο. Με αυτό τον τρόπο της δείχνετε το δικό σας ευχαριστώ που σας επέλεξε για κουμπάρα αλλά θα της έχετε χαρίσει και ένα πολύ όμορφο δώρο!

Yes I do bachelorette bride to be 11

Διαβάστε επίσης…

Πώς θα κάνεις το γάμο σου πιο οικονομικό με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Lakaluka: Μοναδικά στέφανα γάμου με άποψη

Τhe “Kουφέτο” Project