Για εμάς που είμαστε αθεράπευτα ρομαντικές και ονειροπόλες ψυχές, στις φαντασιώσεις μας για το μέλλον η ευτυχία μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές μορφές. Εκείνες οι μορφές ευτυχίας, βέβαια, που ξεχωρίζουν από τις άλλες είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας που θα κρατήσει για πάντα, το καλό φαγητό με πολλούς υδατάνθρακες και η ωραία παρέα! Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, τον ενθουσιασμό μας με το pre-wedding party της Μάρης και του Ευθύμη που συνδύασε όλα τα παραπάνω στοιχεία σε ένα σενάριο που ξεπερνά κάθε φαντασία! Και, μάλιστα, με τόπο εξέλιξης τη γεμάτη ζωή Βενετία με τα ρομαντικά κανάλια της!

Το gang της νύφης σε έξαρση χαράς μπροστά στον φακό.

Ταξίδι για pre-wedding party και γάμο

Για το ζευγάρι βασική προτεραιότητα ήταν να απολαύσουν οι ίδιοι το pre-wedding party του γάμου τους και να το ζήσουν στο έπακρο, δίπλα σε ανθρώπους που πραγματικά τους αγαπούν. Χωρίς δεύτερη σκέψη ταξίδεψαν στη Βενετία, προσκαλώντας πολύ στενούς συγγενείς και φίλους τους από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Κατά κάποιον τρόπο, έμοιαζε με reunion στο οποίο η Μάρη και ο Ευθύμης ήταν τα «τιμώμενα πρόσωπα». 

The weds-to-be

Τους πήρε λίγο καιρό να το αποφασίσουν, αλλά τελικά παντρεύτηκαν και μάλιστα σε μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου. Η Μάρη και ο Ευθύμης είναι ένα νέο, stylish ζευγάρι με αισθητική που ζηλέψαμε. Μοιράζονται το πάθος για τα ταξίδια και έτσι «δραπετεύουν» συχνά, σε ξένες χώρες, εκεί που οι άνθρωποι κάνουν τα πράγματα «αλλιώς». Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό τους που παραμένουν τρελά ερωτευμένοι μετα από έντεκα χρόνια σχέσης! 

Πάρτι με αυθεντική, ιταλική πίτσα και «after» σε βενετσιάνικη enoteca

Ανατρεπτικοί σε όλα τους ως ζευγάρι, το pre-wedding party τους το διοργάνωσαν σε ένα Airbnb -πως αλλιώς θα το έκαναν «like locals»;- σπίτι που νοίκιασαν. Έτσι, γιόρτασαν την τελευταία τους μέρα ως ανύπαντροι με υπερμεγέθη κομμάτια αυθεντικής, ιταλικής πίτσας και έπειτα πήγαν για «after» στο αγαπημένο τους βενετσιάνικο wine bar όπου συνέχισαν τους εορτασμούς με prosecco και finger food! 

Prosecco, κανείς;Τα fun πιάτα είναι μικρά, πολύ μικρά για αυτά τα λαχταριστά κομμάτια πίτσα που μοιάζουν να απολαμβάνουν η νύφη και οι φίλες της!Fun διάθεση ακόμα και με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι.Τα ποπ αισθητικής props έκαναν τη διαφορά! Ποτά και τατουάζ στις πιο Insta-worthy φωτογραφίες του pre-wedding party!Όλα τα νιάτα μαζεμένα σε μία φωτογραφία.Η δίαιτα της νύφης για να χωρέσει στο νυφικό πριν από τον γάμο…Team Bride, εννοείται!Δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ, είναι κορώνα!

Διαβάστε επίσης…

Πώς θα οργανώσετε το “teleio” summer bachelorette!

Dos & Don’ts για να οργανώσετε το απόλυτο bachelorette για την κολλητή σας

Οι κανόνες του Bachelor Party!