yes_i_do-_9_dos_donts_bachelorette.jpg

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζει τι εστί bachelor. Είτε από ταινίες είτε από τα αξέχαστα πάρτι φίλων σας, θα έχετε λίγο-πολύ βιώσει τον ενθουσιασμό και το ατελείωτο ξεφάντωμα της ημέρας αυτής. Τόσο η κουμπάρα όσο και οι κολλητές φίλες καλούνται να σας αποδεσμεύσουν λίγο από το φόρτο της προετοιμασίας και να σας χαρίσουν “a party-to-remember”. Τα κλισέ περί ελευθερίας τα αφήνετε στην άκρη και επικεντρώνεστε στο να χαρείτε τις στιγμές που είναι αφιερωμένες σε εσάς και την παρέα σας. Όμως, προτού φορέσετε το bridal crown, βεβαιωθείτε να ρίξετε μία κλεφτή ματιά στο Yes I do- 9 Bachelorette Do’s and Don’ts-Bible. 

1.Dos- Οργανώστε τριήμερο εορτασμού! Δεν χρειάζεται να κρατήσει μία μόνο μέρα ή να εμπεριέχει μία ιστορία έξαλλου μεθυσιού 

Ένα ξέφρενο πάρτι σε μπαρ της πόλης αποτελεί safe επιλογή για μία παρέα. Όχι όμως για τη δική σας. Ένα τριήμερο εορτασμού στο νησί των εφηβικών σας χρόνων για να θυμηθείτε τα πρώτα χρόνια της φιλίας με τις κολλητές σας φίλες επιβάλλεται. Η beauty ιεροτελεστία σε Spa, με βόλτες στη παραλία, με ατελείωτη γευσιγνωσία και βραδινό πάρτι φαντάζει πράγματι δελεαστικό σενάριο! Τι λέτε; 

yes_i_do-_9_dos_donts_bachelorette_01.jpg

Don’ts- Μην το προγραμματίσετε μία μέρα πριν το γάμο

Ποιος είπε ότι το πάρτι πρέπει να προγραμματίζεται την προηγούμενη ημέρα από το γάμο; Το ξενύχτι, ο ατελείωτος χορός ή μία sun-burnt ημέρα στη παραλία απαιτούν ημέρες χαλάρωσης ώστε τα κουρασμένα μάτια να ξεπρηστούν, το χρώμα από τον ήλιο να ξεθωρίασει και το γλυκό μεθύσι να έχει υποχωρήσει. Δεν είμαστε για να γυρίζουμε το Hangover-part IV. Γι’αυτό το bridesmaid team είναι απαραίτητο να λάβει υπόψιν αυτές τις παραμέτρους και να το οργανώσει ημέρες ή εβδομάδες πριν από τη μεγάλη ημέρα.

2.Dos-Do it in your own way 

Είναι η ημέρα σας. Ό,τι και αν έχουν σκεφτούν οι παράνυφοι για να σας ευχαριστήσουν, θα πρέπει να είναι βασισμένο στις δικές σας επιθυμίες. Συζητήστε με τη παρέα σας και αναφέρετε πιθανές δραστηριότητες που θα θέλατε να δείτε στο bachelorette σας. Αν δεν ζητήσετε stripper η bridal edition lap-dance, τότε τέτοιου είδους σκέψεις από το bridesmaide group απαγορεύεται διά ροπάλου. 

yes_i_do-_9_dos_donts_bachelorette_07.jpg

Don’ts-No worries / No pressure 

Η συνεισφορά σας στη διοργάνωση του bachelorette, περιορίζεται μόνο στο να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Είναι η σειρά της παρέας να σας ξεκουράσει και να σας  χαρίσει αξέχαστες εκπλήξεις. To άγχος και η πίεση απομακρύνονται και ζείτε το τώρα. Συζητήσεις για για περασμένες σχέσεις, ξεχασμένους πρώην ή last-chance scenarios προκαλούν αμηχανία γι’αυτό τις αφήνετε στο παρελθόν. 

3. Dos-Bridesmaid’s gift
Είναι ευκαιρία να ευχαριστήσετε με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο τους ανθρώπους που σας στηρίζουν και ανυπομονούν για τη μεγάλη σας στιγμή. Μπορεί να είναι ένα μικρό ή ένα μεγάλο δώρο, ακόμα και μία ευχαριστήρια κάρτα, αρκεί να συμβολίζει την ευγνωμοσύνη για τις κολλητές φίλες, που έχουν επενδύσει χρόνο και χρήμα για να ετοιμάσουν κάτι μοναδικό. Στο www.bforbachelorette.com μπορείτε να εμπνευστείτε και να προμηθευτείτε για εσάς και τα κορίτσια σας, hand-made bachelorette boxes για party που θα γράψουν ιστορία.

Photo Δανάη Ίσαρη

Don’ts-“The less-the merrier”.. θα πούμε εμείς
Μην νιώσετε το αίσθημα της πίεσης και της υποχρέωσης προκειμένου να καλέσετε όλες σας τις γνωστές σας. Στο bachelorette, μοιράζεστε εμπειρίες, μυστικά και ανησυχίες για τη μεγάλη ημέρα. Λίγες και καλές είναι στην ουσία οι κοντινοί σας άνθρωποι και είναι αρκετές για να είστε ο εαυτός σας και να ξημερώσει γελώντας μαζί τους…

4.Dos-Feel free 
Ο bride’s soon-to-be-husband  δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πρόγραμμα του bachelorette εκτός κι αν το επιθυμείτε. Το πάρτι αυτό είναι καθαρά μία γυναικεία υπόθεση. Μπορείτε να κάνετε σαφές τι είναι επιτρεπτό και τι όχι στο αντίστοιχο πάρτι, both sides και να βάλετε τα όρια σας ως προς τις πληροφορίες που θα προσπαθήσει να σας εκμαιεύσει…

yes_i_do-_9_dos_donts_bachelorette_03.jpg

Don’ts-Ladies Only 
Η μητέρα ή η πεθερά σας, όσο cool κι αν μπορεί πράγματι να είναι, δυστυχώς αποκλείονται από το bachelorette list. Όπως επίσης και η ολοήμερη επικοινωνία με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας. Όσο δύσκολο κι αν είναι, θα βοηθούσε να έχετε συγκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα που θα μιλάτε με τον γαμπρό, ώστε να του μεταφέρετε τις ξεκαρδιστικές στιγμές της εμπειρίας σας και να καθησυχάζετε που και που τις ζηλόφθονες σκέψεις που περνάνε από το μυαλό του.. 

+1
Do-Have fun! 

Ζήστε το κάθε λεπτό του bachelorette που είναι αφιερωμένο σε εσάς. Απαθανατίστε τις στιγμές, γελάστε με τη ψυχή σας, χορέψτε μέχρι το πρωί και πιείτε μέχρι το μεθύσι να σας γλυκάνει. Είναι οι στιγμές που θα έχετε να θυμάστε και να γελάτε αναπολώντας το γάμο, γι’ αυτό θα πρέπει να το ευχαριστηθείτε στο έπακρο!

yes_i_do-_9_dos_donts_bachelorette_06.jpg

Διαβάστε επίσης…

Οι top 5+1 ιδέες για ένα αξέχαστο Bachelor Party

The LetterCo: Φωτεινά γράμματα για το γάμο σας

Τα 9 wedding foods που όλοι μισούν να αγαπούν 

Από τη Μάρθα Ντάβαρη