Τα είχατε κανονίσει όλα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για το τριήμερο surprise bachelorette στην Κύθνο, χωρίς να υπολογίσετε στην guestlist τον… κορωνοϊό, ο οποίος μπήκε βίαια στις ζωές όλων μας, ανέστειλε τα σχέδιά μας και έγινε, κατά κάποιον τρόπο, ο σεναριογράφος της ιστορίας μας. Φυσικά, δεν είστε χαρακτήρες ταινίας ή μυθιστορήματος, ενώ άμα ήσασταν το «μην το βάζεις κάτω» θα ήταν η μόνη αντίδρασή σας. Γι’ αυτό, αν και το bachelorette στην Κύθνο αναβλήθηκε, υπάρχουν τρόποι να γιορτάσετε με τις φίλες, ακόμη και εν μέσω covid-19.

ZOOM Party

Αν το να βρεθείτε όλες μαζί είναι δύσκολο -δεδομένου του ότι μπορεί κάποιες από τις φίλες σας να βρίσκονται στο εξωτερικό- ή αν ακόμα και η συνάθροιση σας αγχώνει, μπορείτε κάλλιστα να διοργανώσετε ένα Zoom Bachelorette. Σκεφθείτε και τηρήστε ένα συγκεκριμένο dresscode, προσθέστε ένα ποτήρι -ή μπουκάλι-  κρασί δίπλα σας και ετοιμάστε fun παιχνίδια λες και βρίσκεστε όλες μαζί δια ζώσης.

Spa Day

Αν η αρχική σας guestist περιελάμβανε πάνω από 15 άτομα, καλό είναι να τα περιορίσετε. Καλέστε τα 5 πιο κοντινά σας πρόσωπα και διοργανώστε μια ημέρα με ατελείωτο pampering. Φτιάξτε ξεχωριστά κουτιά με προϊόντα καθαρισμού, περιποίησης αλλά και ατομικής υγιεινής για κάθε καλεσμένη και διαμορφώστε τον χώρο έτσι ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις. Μην ξεχάσετε να έχετε ανοιχτά τα παράθυρα του δωματίου στο οποίο θα βρίσκεστε ώστε να αερίζεται καλά ο χώρος και απολαύστε κάθε λεπτό.

Yes I Do Tip: Προτιμήστε προϊόντα με λεμόνι, πρόπολη ή άλλα συστατικά που περιέχουν αντισηπτική δράση.

Sea, salt and sand

Μπορεί το bachelorette στην Κύθνο να αναβλήθηκε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάτε για μπάνιο. Πώς θα σας φαινόταν να διοργανώσετε μια ολοήμερη εκδρομή σε κάποια κοντινή, απόμερη παραλία; Προτιμήστε μια καθημερινή μέρα -αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί, εσείς και οι φίλες σας, να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας- ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός, ενώ καλό είναι να έχετε κάνει διεξοδική έρευνα για να βρείτε μια ερημική, κατά προτίμηση ιδιωτική παραλία. Θυμηθείτε, η φιλία θέλει θυσίες. Καλό είναι να έχετε πάει από πιο νωρίς για να στήσετε ένα όμορφο σκηνικό με μια τέντα που θα σας προστατεύει από τον ήλιο και boho μαξιλάρια για την άνεσή σας, αλλά και για μια σούπερ διακόσμηση. Φέρτε σνακς και, εννοείται, cocktails. Τέλος, το βράδυ ανάψτε φωτιά -δεδομένου ότι επιτρέπεται και ότι μπορείτε να το κάνετε- και ολοκληρώστε την ημέρα σας με μουσική, χορό και συγκινητικές ιστορίες.

Brunch time

Ποιο κορίτσι δεν λατρεύει τα brunch; Οποιαδήποτε αρνητική απάντηση είναι ψευδής. Σχεδιάστε ένα όμορφο τραπέζι στον κήπο του σπιτιού σας -ή στο σπίτι κάποιας φίλης που έχει κήπο και, φυσικά, είναι καλεσμένη!-, γεμίστε τον χώρο με έντονα, πολύχρωμα λουλούδια, ετοιμάστε γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, εξοπλίστε το brunch με πολύ αλκοόλ και φέρτε μαζί σας παλιές φωτογραφίες για ταξίδια στο παρελθόν.

After-wedding bachelorette

Μην ανησυχείτε, δεν είστε ούτε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες που θα πραγματοποιήσετε το bachelorette σας μετά τον γάμο, ούτε το συγκεκριμένο trend προέκυψε λόγω κορωνοϊού. Όμως, το να διοργανώσετε εντέλει ένα after-wedding bachelorette θα σας δώσει τον κατάλληλο χρόνο να προετοιμαστείτε αναλόγως. Αυτό σημαίνει ότι τα σχέδιά σας μπορεί να πάνε λίγο πίσω, όμως μέχρι τότε το πεδίο θα έχει ξεκαθαρίσει.

Περιμένετε λίγο και κάντε το σωστά!

Θυμηθείτε ότι η κατάσταση αυτή είναι προσωρινή και ακόμα και μετά τον γάμο θα υπάρχουν πολλοί λόγοι να γιορτάσετε με τις κολλητές σας – και η φιλία είναι ένας από αυτούς!