Οι υποχρεώσεις της κουμπάρας είναι σαφώς σημαντικές, καθώς εκείνη βρίσκεται δίπλα στη νύφη σε κάθε της βήμα πριν το μεγάλο γεγονός. Φυσικά, όμως είναι υπεύθυνη, μεταξύ άλλων, και για το fun κομμάτι της προετοιμασίας που δεν είναι άλλο από το bachelorette. Είναι η στιγμή για τη μέλλουσα νύφη στην οποία θα αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή, θα αφήσει πίσω την “εφηβική” ανεμελιά, είναι η μέρα που θα την περάσει μόνο με τις φίλες της #noboysallowed! Και πώς θα οργανώσετε το πιο αξέχαστο πάρτι της ζωής σας;

Let the party begin

Guestlist: Οφείλετε να κάνετε μια λίστα με τις φίλες της νύφης, που πιστεύετε πως θα ήθελε να είναι παρούσες. Σκεφτείτε εκτός του κουτιού και μην καλέσετε μόνο τις δικές σας γνωστές. Βάλτε μέσα και εκείνες που είναι πολύ κοντά της και βρίσκονται για παράδειγμα στον εργασιακό της χώρο. Πρώτα απ’όλα όμως αποφασίστε αν το bachelorette θα είναι ανοιχτό ή θα περιλαμβάνει μόνο τους πολλούς κοντινούς της ανθρώπους.

Ανοιχτό ή intimate bachelorette;

Location: Αφού ολοκληρώσετε την guestlist και ειδοποιήσετε τις καλεσμένες, σειρά τώρα έχει το μέρος. Λάβετε υπόψη τις προτιμήσεις της bride-to-be και σχεδιάστε το πιο μαγικό event. Για να διευκολύνετε τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε επίσης ένα μίνι συμβούλιο με τις άλλες κοπέλες και να καταλήξετε πιο γρήγορα σε μια επιλογή. Μπορεί να είναι το ίδιο της το σπίτι, το αγαπημένο της εστιατόριο, ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ακόμα και ένα σπα. Βέβαια αν σχεδιάζετε ένα destination bachelorette, οι επιλογές αμέσως γίνονται περισσότερες αφού σίγουρα θα μείνετε παραπάνω από μια ημέρα εκεί. 

Στο Yes I Do λατρεύουμε τα destination bachelorette, γι’αυτό τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Surprise: Σε καμία περίπτωση μην αποκαλύψετε αμέσως στο τιμώμενο πρόσωπο τα σχέδια σας. Μπορείτε να οργανώσετε ένα κυνήγι θησαυρού, στο οποίο η μέλλουσα νύφη θα συλλέγει στοιχεία μέχρι να λύσει το γρίφο. Μπορείτε φυσικά να της δώσετε κάποια hints όπως για παράδειγμα το dresscode και φυσικά αν οργανώνετε bachelorette getaway να βρείτε κρυφά τα στοιχεία της για να κλείσετε για παράδειγμα αεροπορικά εισιτήρια.

Γιορτάστε την ημέρα αυτή! Είναι η τελευταία ημέρα της bachelor ζωή της φίλης σας!

Props: Για να δώσετε το ανάλογο mood στο πάρτι σας μην ξεχάσετε να έχετε προμηθευτεί τα κατάλληλα props. Για παράδειγμα ένα καπέλο ή μια κορδέλα team bride θα σας βάλει στο ανάλογο mood ενώ το γνωστό στέμμα με το πέπλο θα ξεχωρίζει την αγαπημένη σας bride-to-be από την παρέα. Μπορείτε να πειραματιστείτε και να ετοιμάσετε κονκάρδες και άλλα αντικείμενα, τα οποία θα τα κρατήσετε και αργότερα και θα σας θυμίζουν την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και βρείτε τις πιο πρωτότυπες ιδέες. 

Wedding Props, CHECK!

Ταξίδι στον χρόνο: Φυσικά, πέρα από τα happenings που θα έχετε οργανώσει, όταν η στιγμή είναι η σωστή μπορείτε να εμφανίσετε παλιές φωτογραφίες από σημαντικές σας στιγμές μαζί – ζητήστε και από τις καλεσμένες να φέρουν τις δικές τους- αλλά και ενθύμια που θα ξεκινήσουν τις πιο συγκινητικές  – μπορεί και ντροπιαστικές – ιστορίες. Τέλος, μην αμελήσετε να βγάλετε χιλιάδες νέες φωτογραφίες και να τις βάλετε μέσα σε μια χρονοκάψουλα. Μετά από χρόνια θα είναι τέλειο να την ανοίξετε μαζί!

Γεμίστε το album των νέων αναμνήσεών σας

Θυμηθείτε ότι:

Οφείλετε να είστε συνεπής με το χρονοδιάγραμμα και το bachelorette να λάβει χώρα σχετικά κοντά στον γάμο αλλά όχι και μια ημέρα πριν. 

Χρειάζεστε τουλάχιστον 1,5 μήνα για να οργανώσετε το οτιδήποτε, έτσι ώστε να είναι όλα στην εντέλεια. 

Το bugdet είναι ολόδικό σας!

Καλή τύχη!

Διαβάστε επίσης…

7 νυφικά-σοκ για το Φθινόπωρο του 2020

Το αλφαβητάρι του γάμου, από το Α ως το Ω

Η πιο δημοφιλής ημερομηνία γάμου και άλλες παράξενες στατιστικές