Φαντάζει μακρινό αλλά δεν είναι. Μοιάζει σαν όνειρο αλλά σίγουρα μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα. Είναι δύσκολο αλλά με καλή θέληση, θετική ενέργεια και τα κατάλληλα tips θα το φέρετε στα μέτρα σας. Ο λόγος; Μα ο γάμος των ονείρων σας, τι άλλο; Ένας γάμος τόσο ξεχωριστός και ιδιαίτερος όπως και εσείς οι ίδιοι σε μια ειδυλλιακή παραλία. Και ναι, μοιάζει φανταστική ιδέα και σίγουρα αποτελεί όνειρο πολλών brides-to-be! Όμως όπως κάθε γάμος χρειάζεται οργάνωση, φαντασία και προσοχή σε συγκεκριμένα σημεία.

Photo: @freepic.diller/Freepik

#1. The right time

Δώστε όλη σας την προσοχή στην ώρα του γάμου. Φανταστείτε πόσο ειδυλλιακά θα είναι την ώρα που ο ήλιος δύει και σκεπάζει με τα πιο όμορφα χρώματα του δειλινού τα πάντα, εσείς να παντρεύεστε τον εκλεκτό της καρδιάς σας παρουσία των πολύ δικών σας φίλων και εκλεκτών συγγενών. Επιλέξτε την ώρα του ηλιοβασιλέματος για έναν ρομαντικό γάμο χωρίς την ενοχλητική ζέστη για να τον ευχαριστηθείτε με την καρδιά σας και εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας.

#2. Guest mode: ON

Ενημερώστε τους καλεσμένους σας σχετικά με το dress code ώστε να είναι άνετοι και να περάσουν καλά. Σκεφτείτε τι θα ήθελαν, όπως κάπου να ξεκουραστούν, να προστατευτούν από τον ήλιο ή τη βροχή και περιποιηθείτε τους, έχοντας πολλά δροσερά απεριτίφ στη διάθεσή τους για να ξεδιψάσουν, βεντάλιες για τη ζέστη, αντηλιακά και αντικουνουπικά για τους ενοχλητικούς επισκέπτες.

Photo: @freepik/Freepik

#3. The sooner the better 

Αν είστε τύποι της τελευταίας στιγμής εδώ θα σας συμβουλεύαμε να το ξεχάσετε. Είναι ωραία η ανεμελιά και η παρορμητικότητα, αλλά τώρα θα πρέπει να οργανώσετε τα πάντα από νωρίς. Όσο καλύτερα οργανώσετε τον γάμο σας στην παραλία τόσο πιο επιτυχημένο θα είναι το αποτέλεσμα. Ένας beach wedding δεν είναι εύκολη υπόθεση, οπότε σηκώστε τα μανίκια όσο νωρίτερα γίνεται, γιατί σας περιμένει αρκετή δουλειά. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψει με το παραπάνω.

#4. You can spoil me

Η δική σας ευτυχία και διάθεση σίγουρα δεν φτάνει για να κάνει τον γάμο σας αξέχαστο και γεμάτο κέφι. Φροντίστε τους καλεσμένους σας και μην τους φορτώνετε με extra υποχρεώσεις που απαιτούν δουλειές για την τελετή ή το party. Είναι προτιμότερο να αναζητήσετε τους κατάλληλους επαγγελματίες για όσα πρέπει να γίνουν αλλά και για τις τελευταίες λεπτομέρειες, παρά να περιτριγυρίζεστε από ταλαιπωρημένους, καταϊδρωμένους καλεσμένους στον υπέροχο καλοκαιρινό σας γάμο στην παραλία.

Photo: @freepik/Freepik

#5. Stay in the budget

Ένας γάμος δίπλα στη θάλασσα απαιτεί καλή οργάνωση, όραμα και μπόλικο budget. Γνωρίζουμε καλά, πως κάθε γάμος οφείλει να είναι ονειρικός και να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του ζευγαριού. Σίγουρα μπορείτε να κάνετε θαύματα και να δημιουργήσετε όλες τις προϋποθέσεις για μια μοναδική εμπειρία ζωής. Μείνετε όμως σταθεροί στο budget σας ώστε να γλιτώσετε από τις κρίσεις άγχους που μπορεί να σας βρουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ή αργότερα.

Yes I Do Note: Αν ένας καλοκαιρινός γάμος στην παραλία αποτελεί το πιο τρελό σας όνειρο δεν έχετε παρά να το κάνετε πραγματικότητα. Κάθε bride-to-be έχει τη δύναμη αλλά και το πείσμα να δημιουργήσει όλες τις προδιαγραφές για μια αξέχαστη, υπέροχη, μοναδική, μεγάλη ημέρα όπως ακριβώς την έχει φανταστεί. Είστε μοναδικοί, όπως η αγάπη σας… γιατί να μην είναι και ο γάμος σας;

RELATED POSTS