You are here

Save the planet, save your hair! Η νέα vegan σειρά περιποίησης weDo / Professional στρέφει το ενδιαφέρον στον πλανήτη αλλά και σε εμάς!

Υψηλής απόδοσης φυσικά προϊόντα που βελτιώνουν την κατάσταση των μαλλιών αλλά και του πλανήτη μας.

Δυναμικές, στοχοπροσηλωμένες, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένες και με ιδιαίτερο ταλέντο στο multitasking. Αυτές είναι οι σύγχρονες brides-to-be. Κάπου ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις προετοιμασίες του γάμου, καταφέρνουν να βρίσκουν χρόνο για πράγματα που τις «γεμίζουν» και έχουν στόχο το κοινό καλό. Γιατί το καλό που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα σου επιστραφεί.

yes_i_do_wedobar.jpg

Είναι οι brides-to-be που επιλέγουν το νέο brand weDo/ Professional το οποίο ξεχωρίζει για την οικολογική και περιβαλλοντική του συνείδηση και προσφέρει μια σειρά από vegan, cruelty-free προϊόντα, καθένα από τα οποία περιέχει έως και 50% λιγότερα συστατικά σε σχέση με τα κοινά προϊόντα μαλλιών που κυκλοφορούν στην αγορά. 

yes_i_do_wedo2.png

Η Wella Company δημιούργησε τη weDo/ Professional βασιζόμενη σε δύο νέες τεχνολογίες, με εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην περιποίηση των μαλλιών. Η πρώτη είναι η τεχνολογία καθαρισμού χωρίς θειικά άλατα που χαρίζει εξαιρετικά ήπια σύνθεση στα σαμπουάν, με χαμηλό επίπεδο επιφανειοδραστικών φυσικής προέλευσης, και επαναφέρει το βέλτιστο επίπεδο pH στο τριχωτό της κεφαλής. Η δεύτερη είναι η τεχνολογία θωράκισης της τρίχας χωρίς σιλικόνες που χρησιμοποιείται στα conditioner και τις μάσκες μαλλιών της weDo/ Professional, σχεδιασμένη με βάση παράγωγα ελαιόλαδου που δρουν ως μαλακτικοί παράγοντες φυσικής προέλευσης, δημιουργώντας ένα φυσικό προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα.

yes_i_do_wedonew.jpg

Ως brand με οικολογική συνείδηση, η weDo/ Professional λειτουργεί έχοντας ως άξονα ένα σύνολο προτύπων για το περιβάλλον, τη μεταχείριση των ζώων και την ανθρώπινη επίδραση. Η φιλοδοξία του είναι να προσκαλέσει τους ανθρώπους να δράσουν μαζί. Ύστερα από ένα καλοκαίρι που η ανάγκη για προστασία του πλανήτη αποδείχθηκε μεγαλύτερη από ποτέ, είναι ευκαιρία να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της σύγχρονης bride-to-be και της weDo/ Professional. 

yes_i_do_wedonew_3.jpg

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών είναι η ιδανική ευκαιρία για να σκεφτούμε και να εφαρμόσουμε αλλαγές στη ρουτίνα μας, οι οποίες μπορούν να έχουν μια θετική συνεισφορά στο περιβάλλον. H Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) συντονίζει κάθε χρόνο στην Ελλάδα τις δράσεις γύρω από αυτή την ημέρα. Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να μετρηθεί το επίπεδο ευαισθητοποίησης όλων μας σχετικά με τις ακτές που μας φιλοξενούν κάθε καλοκαίρι. Στις 18 Σεπτεμβρίου λοιπόν, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και φέτος στις ελληνικές ακτές, δίνουμε ραντεβού και ξεκινάμε τη νέα σεζόν αφήνοντας το δικό μας αποτύπωμα στην προστασία του περιβάλλοντος.

yes_i_do_wedobar_3.jpg

Light & Soft No Plastic Shampoo Bar | Το νέο αγαπημένο μας!

Αυτό το σαμπουάν σε μορφή σαπουνιού έχει σχεδιαστεί ειδικά για λεπτά ή κανονικά μαλλιά και τους χαρίζει απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει. Με σύνθεση που περιλαμβάνει οργανικό ελαιόλαδο και πράσινο ορυκτό πηλό, το Light & Soft No Plastic Shampoo είναι πιστοποιημένο από τη Vegan Society και την Cruelty Free International και κατασκευάζεται με 99,8% βιοδιασπώμενα συστατικά. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά το κάνουν ιδανικό για τα μαλλιά αλλά και το σώμα.

  • Με έγκριση από τη Vegan Society και την Cruelty Free International
  • Με 99,8% βιοδιασπώμενα συστατικά
  • Με συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Φιλικό για τα βαμμένα μαλλιά
  • Μινιμαλιστική σύνθεση
  • Σύνθεση χωρίς θειικά, σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές
  • Δερματολογικά ελεγμένο
  • Χαρτόνι με πιστοποίηση FSC, κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμο υλικό και ανακυκλώσιμο και το ίδιο

YES I DO Note: Ήδη από την αρχή της κυκλοφορίας του brand, η εκστρατεία #ΤogetherWeDo έχει ως στόχο να προσκαλέσει και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να γίνουν συμμέτοχοι αυτής της προσπάθειας, μετουσιώνοντας την καλή θέληση σε απτές πράξεις που θα επιφέρουν θετική αλλαγή. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, για κάθε προϊόν weDo/ Professional που πωλείται, 8 πλαστικά μπουκάλια απομακρύνονται από το περιβάλλον.

weDo/ Professional

Site: www.wedoact.com

Instagram: wedo_act

Facebook: @wedoact

ΥouTube: weDO Professional 

ΤikTok: @wedoact

Must Read:

weDo/ Professional | Η απόλυτη τάση στην περιποίηση των μαλλιών σου

5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά χτενίσματα για το 2021

WeDo | Think Green Bridal Philosophy – Το απόλυτο trend που ήρθε για να μείνει

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Tags

Comments

Add new comment