Λατρεύουμε να θαυμάζουμε από κοντά τα showroom των πιο ταλαντούχων σχεδιαστών νυφικών, διότι μέσα σε λίγα λεπτά αντιλαμβανόμαστε τη μαγεία και τα έντονα συναισθήματα των brides-to-be που ψάχνουν να βρουν το νυφικό των ονείρων τους. Το ατελιέ της καταξιωμένης σχεδιάστριας Ματίνας Μέγκλα στο Κολωνάκι, έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να νιώσετε τα bridal – και συγχρόνως θεατράλε – vibes ενώ η παριζιάνικη εσωτερική διακόσμηση θα σας κλέψει τη καρδιά.

Μας υποδέχτηκε με την πιο όμορφη διάθεση και μέσα σε μία ώρα μάθαμε όλα τα wedding news που σε λίγο καιρό θα ανακαλύψουμε μαζί. Μέχρι τότε, ακολουθούν φωτογραφίες από το ατελιέ που ακούγεται retro μουσική, γεννιούνται οι πιο ξεχωριστές ιδέες και περίτεχνα νυφικά κοσμούν διάφορα σημεία σαν αληθινά ”έργα τέχνης”.

Καλώς ήρθατε στον ”bridal κόσμο” της Megla M. 

Ένα ατελιέ που εμπνέει κάθε bride-to-be.
Yπέροχες νυφικές δημιουργίες σας περιμένουν…
Romantic details!

Yes I Do note: Η Ματίνα Μέγκλα ξεκίνησε να σχεδιάζει νυφικά όταν ήταν 6 ετών ενώ σήμερα αποτελεί μία από τις πιο περιζήτητες σχεδιάστριες νυφικών. Η παρουσία της στο bridal τοπίο αποτυπώνεται μέσα από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πινελιές και η συζήτηση μαζί της είναι πάντα μια σπουδαία αφορμή για σκέψη και θεατράλε όνειρα.