Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Όταν η Hayden Hatfield Ryals αποφάσισε να γίνει δότρια μυελού των οστών δεν φανταζόταν ότι η ανιδιοτελής αυτή χειρονομία θα ήταν στην πραγματικότητα το μόνο πράγμα που θα έσωζε τη μικρή Skye Savren-McCormick, ένα παιδί ενός έτους με σπάνια μορφή παιδικής λευχαιμίας. Δύο χρόνια αργότερα, η Hayden συγκίνησε την οικογένεια της Skye, ζητώντας να γίνει παρανυφάκι στον γάμο της.

Photo: Mark Broadway Photography

«Ήθελα να ξέρει πόσο ξεχωριστή είναι για εμένα»

«Έστειλα στη Skye ένα δώρο γενεθλίων και μαζί την πρόσκληση του γάμου μας γιατί ήθελα να ξέρει πόσο ξεχωριστή είναι για εμένα. Έγραψα στην κάρτα γενεθλίων ότι θα ήταν καταπληκτικό αν μπορούσαν όχι μόνο να έρθουν στον γάμο, αλλά και να έχουμε τη Skye ως παρανυφάκι. Ήξερα ότι ήταν υπερβολική ιδέα αλλά ήθελα να γνωρίζουν πόσο μεγάλη τιμή θα ήταν για εμάς και πόσο νοιαζόμαστε γι’ αυτό το κοριτσάκι από την ημέρα της μεταμόσχευσης», λέει η Hayden.

Photo: Mark Broadway Photography

Ευτυχώς, η Skye και η οικογένειά της κατάφεραν να δουν από κοντά τη Hayden να λέει “I do” στον σύζυγό της. «Γνώρισα τη Skye από κοντά το βράδυ πριν από τον γάμο. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα που πλημμύρισαν το μυαλό μου όταν την αγκάλιασα για πρώτη φορά».

Photo: Mark Broadway Photography

Την ημέρα του γάμου κανένας από τους καλεσμένους δεν έμεινε ασυγκίνητος στη θέα του μικρού κοριτσιού να ραίνει με ροδοπέταλα τον διάδρομο που θα περπατούσε η Hayden για να συναντήσει τον σύζυγό της.

Must Read:

Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε και μας δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρό της!

Lily Collins: H ”Emily in Paris” παντρεύτηκε στο πιο παραμυθένιο σκηνικό που έχεις δει τελευταία

Jasmine Tookes: Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret παντρεύτηκε φορώντας το πιο ονειρεμένο νυφικό!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!