Η επιλογή των νυφικών παπουτσιών είναι  μια δύσκολη υπόθεση. Αφενός γιατί πρέπει να γίνει στο τέλος της διαδικασίας της επιλογής του look – σαφώς επιλέγουμε πρώτα το νυφικό!- και αφετέρου επειδή θα πρέπει όχι μόνο να μας αρέσουν αλλά και να μας βολεύουν. Μην κάνετε το λάθος να τα φυλάξετε σαν φυλαχτό στο κουτί τους μέχρι τη μεγάλη μέρα. Φορέστε τα, περπατήστε τα στο σπίτι ή ακόμα καλύτερα και έξω και δοκιμάστε τα ένα βράδυ παρόμοιο με αυτό του γάμου. Βγείτε, περπατήστε, χορέψτε και δείτε αν όντως κάνατε τη σωστή επιλογή. Υπάρχουν disaster stories από νύφες που υπέφεραν ήδη από την εκκλησία εξαιτίας των παπουτσιών τους και πιστέψτε μας, δεν θέλετε  να είστε μια από αυτές!

Ο οίκος Jimmy Choo έχει παράδοση στις stylish γόβες που συνήθως – και σας μιλάμε από μεγάλη bridal εμπειρία- θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες μέχρι το άλλο πρωί!

 

Jimmychoo1 - yesido Jimmychoo12 - yesido Jimmychoo13 - yesido Jimmychoo14 - yesido Jimmychoo15- yesido Jimmychoo16 - yesido Jimmychoo17 - yesido Jimmychoo18 - yesido Jimmychoo19 - yesidoJimmychoo10 - yesido