Ναι οκ το καλοκαίρι μπορεί (λέμε τώρα) να τελείωσε αλλά οι γάμοι όχι! Ναι έχει και άλλες εποχές κορίτσια ο χρόνος και όταν σας έρθει το προσκλητήριο ξαφνικά και πείτε τι; Μα συνήθως καλοκαίρι γίνονται οι γάμοι μην εκπλαγείτε! Και για να μην εκπλαγείτε δυσάρεστα, επειδή την φθινοπωρινή / χειμερινή σας συλλογή από «πατούμενα» φροντίσατε να την ενισχύσετε μόνο με ένα – δυο ζευγάρια snickers και biker boots, εμείς σας συγκεντρώσαμε τις νέες τάσεις για φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα και στο «επίσημο» παπούτσι. Όχι τίποτε άλλο, αλλά όταν έρθει το προσκλητήριο θα είστε έτοιμες για την εκκλησία! Συνεπώς υποψήφιες καλεσμένες / κουμπάρες διαβάστε «ευλαβικά» το παρακάτω άρθρο και δείτε και προσεκτικά τις εικόνες!

Οι φετινές τάσεις ευτυχώς για τις περισσότερες από εμάς (ακόμα και τις ορκισμένες εχθρούς του επίσημου παπουτσιού) τα περιλαμβάνουν όλα!

Yes I do Migato AW2014-2015 10

Yes I do Migato AW2014-2015 9

Χρώματα: Τα βασικά χρώματα που κυριαρχούν φέτος είναι το all time classic μαύρο, το royal blue, κάποια «νεκρά» χρώματα (όπως τα χαρακτηρίζω) όπως το γκρι και το μπεζ, τα οποία ωστόσο σας αποδεσμεύουν πάρα πολύ, καθότι συνδυάζονται με πάρα πολλά στυλ και χρώματα ρούχων και τέλος το γεμάτο πάθος κόκκινο.

Yes I do Migato AW2014-2015 3

 

Yes I do Migato AW2014-2015 1

 

Υφάσματα: Δέρμα δέρμα δέρμα εννοείται! Αλλά έχουμε και πάρα πολύ suede leather. Όλα συνδυάζονται, είτε με μεταλλικές, είτε με υφασμάτινες λεπτομέρειες.

Yes I do Migato AW2014-2015 7 Yes I do Migato AW2014-2015 6

 

Τακούνι: Όσο πιο ψηλό, τόσο πιο επίσημο αλλά και τόσο άβολο αν είσαι αναγκασμένη να το φορέσεις πάρα πολλές ώρες και σκέψου να θέλεις και να χορέψεις! Εμείς εδώ λέμε no I don’t. Το καλό είναι ότι φέτος «παίζουν» όλα τα ύψη τακουνιών. Από το πιο χαμηλό περίπου 5 εκατοστά μέχρι και 14 το πιο ψηλό! Συνεπώς κορίτσια φέτος έχουμε όλες το δικαίωμα στο καλό παπούτσι και δικαιολογία στο γάμο της καλύτερής μας φίλης δεν έχουμε να μην το φορέσουμε! Αφήστε που «χαρίζει» και λίγη εξτρά θηλυκότητα το τακούνι!

Yes I do Migato AW2014-2015 5 Yes I do Migato AW2014-2015 2

Και επειδή η μόδα φέτος «προστάζει» άνεση και θηλυκότητα κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και αγοράστε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια γιατί όλο και κάπου θα σας χρειαστεί είτε αυτό είναι γάμος είτε ένα girls night out!

Yes I do Migato AW2014-2015 8

Εμείς τα είδαμε τα δοκιμάσαμε και σας τα προτείνουμε! Επισκεφθείτε και εσείς ένα κατάστημα MIGATO για να δείτε περισσότερα από την φετινή φθινοπωρινή και χειμερινή συλλογή για το 2015 την οποία έχει επιμεληθεί ο φωτογράφος και σχεδιαστής μόδας Τάσος Σωφρονίου.

Migato_141325.indd

Και μιας και είσαι online και αναζητάς περισσότερα μπες εδώ    και κάνε like και εδώ 

Από την Αργυρώ Γιακούμα.