Η στιγμή που μια νύφη κατεβαίνει από το αυτοκίνητο λίγο πριν συναντήσει τον αγαπημένο της στα σκαλιά της εκκλησίας δείχνοντας επιδεικτικά το παπούτσι της, η ώρα του «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» κατά τη διάρκεια της τελετής, αλλά και οι ατελείωτες ώρες χορού στο wedding party προϋποθέτουν νυφικά παπούτσια Bilero.

yes_i_do_bilerostore_2.jpg

Τα πρώτα βήματα στον έγγαμο βίο πρέπει να είναι ξεχωριστά, άνετα και να μείνουν αξέχαστα σε κάθε νύφη. Αυτό ακριβώς υπόσχονται τα Bilero shoes, τα αριστοκρατικά custom made παπούτσια με ελληνική υπογραφή, που κάθε νύφη μπορεί να βρει σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να απογειώσει το look της. Η άψογη εφαρμογή τους, η άριστη σχέση τιμής-ποιότητας και οι statement λεπτομέρειες είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που τα κατατάσσουν ψηλά στις προτιμήσεις των brides-to-be.

“Something old, something new, something borrowed, something blue”

Την ημέρα του γάμου της η νύφη είθισται να φοράει “κάτι παλιό, κάτι νέο, κάτι δανεικό, κάτι μπλε”. Ένας λόγος παραπάνω να ακουληθήσετε την παράδοση είναι τα εκπληκτικά νυφικά παπούτσια Bilero σε μπλε απόχρωση που -εκτός των άλλων- είναι must για τους γάμους του καλοκαιριού.

Εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών για το Yes I Do Catwalk by System Professional, του οποίου τα Bilero shoes είναι χορηγός, βρεθήκαμε στο νέο κατάστημα της εταιρείας στην «καρδιά» του Κολωνακίου (Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 5) και διαλέξαμε τα πιο μοντέρνα, chic και out-of-the-ordinary νυφικά παπούτσια για τη μεγάλη ημέρα σας.

yes_i_do_bilero.jpg

yes_i_do_bilero_4.jpg

yes_i_do_bilero_5.jpg

yes_i_do_bilero_2.jpg

yes_i_do_bilero_3.jpg

Must Read:

Bilero shoes: Οι must-have τάσεις στα νυφικά παπούτσια για την άνοιξη του 2022

Bilero shoes: Τα custom-made παπούτσια που όλες οι brides-to-be πρέπει να δοκιμάσουν

Bilero shoes: Τα αριστοκρατικά, custom-made παπούτσια που απογειώνουν κάθε bridal look

Most Popular:

YID Cover story | Δήμητρα Κοντοβά: She is a super girl!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!