Από τις φωτογραφίες της βέρας με το bridal bouquet μέχρι την πρόποση και το κόψιμο του wedding cake, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα χέρια, ως εκ τούτου και στο manicure σας. Η Ναταλία Αρσενικού, ιδιοκτήτρια του dreamy χωρου ομορφιάς ”nailed it”, μοιράζεται μαζί μας πολύτιμα beauty tips για τις brides-to-be που επιθυμούν τέλεια άκρα την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους!

Έναν μήνα πριν από τον γάμο, τι θεραπείες μπορούν να κάνουν οι brides-to-be (ή τι πρέπει να προσέξουν) για να δουν την αλλαγή στα νύχια τους;

Θα πρότεινα το manicure spa, μια μάσκα που κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη. Ακόμα, ένα ημιμόνιμο manicure ή μια φυσική ενίσχυση θα συμβάλλει στην αποφυγή του σπασίματος των νυχιών αλλά και στην απόκτηση του επιθυμητού μήκους.

Φωτογραφία:  G WEDD FOTOGRAFIA BY GEORGE BOUZAKIS        
Location: YELLOW ALL DAY CAFE RESTAURANT 

Ως nail expert που είσαι, θέλουμε να μάθουμε πρώτες τις 3 top φθινοπωρινές-χριστουγεννιάτικες τάσεις στο bridal manicure.

Η top τάση είναι πάντα το γαλλικό. Ακο-λουθούν οι ζεστές nude αποχρώσεις, καθώς και οι ροζ και μοβ παστέλ. Επίσης, ένα απαλό glitter θα προσθέσει μία ακόμα πιο bridal νότα.

Υπάρχουν εναλλακτικές για τις brides-to-be που θέλουν να αποφύγουν το κλασικό γαλλικό στα χέρια;

Υπάρχουν πλέον τόσες εκδοχές του γαλλικού, που οι επιλογές είναι αμέτρητες: πλάγιο, ανάποδο, με χαμόγελο, ombre, με διπλή γραμμή… Γενικά, οποιοδήποτε γεωμετρικό σχήμα μπορεί να αποδοθεί σε μια minimal εκδοχή γαλλικού.

Φωτογραφία /   instagram  @nailed_it_kifisia  

Ας μιλήσουμε για σχήμα στα νύχια ! Οβάλ ή τετράγωνο;

Εδώ παίζει ρόλο και το σχήμα των νυχιών της νύφης. Στην περίπτωση που της πηγαίνουν εξίσου και τα δύο, θα πρότεινα το οβάλ, καθώς αποτελεί τάση, είναι πιο ρομαντικό και ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του γάμου.

Φωτογραφία /   instagram  @nailed_it_kifisia  

Τα ωραία θέλουμε και να διαρκούν! Τι προτείνεις για την ημέρα του γάμου; Απλό βερνίκι, ημιμόνιμο manicure ή τεχνητά νύχια;

Για ένα άψογο αποτέλεσμα και με διάρκεια, η καλύτερη λύση είναι είτε το ημιμόνιμο είτε τα τεχνητά νύχια. Το πλεονέκτημα των τεχνητών νυχιών είναι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε το επιθυμητό μήκος. 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

natalia_arsenikoy.jpg

Must Read:

YID Interview: Η Ναταλία Αρσενικού θέλει το νυφικό της απλό για να χορεύει όλο το βράδυ!

Nailed It: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νυφικό manicure.

Όλα όσα θες να μάθεις για bridal mani + pedi! #GetNailed

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!