Τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα, και θα μείνουμε  λίγο παραπάνω στο σπίτι, είναι μια καλή ευκαιρία για τις νύφες που πρόκειται να παντρευτούν στην καρδιά του χειμώνα, να περιποιηθούν  περισσότερο τον εαυτό τους, και κυρίως το δέρμα τους.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 3 βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσει σαν ritual κάθε χειμερινή νύφη.

Βαθύς καθαρισμός: Είναι η καλύτερη περίοδος για καθαρισμό και θεραπείες προσώπου. Δεν κινδυνεύετε από τις ακτίνες του ήλιου και οι πόροι του δέρματος εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας μένουν κλειστοί. Επιπλέον, επειδή πρόκειται για ένα δώρο που δύσκολα κάνουμε στον εαυτό μας, είναι ευκαιρία να το ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη!

pom-pon-december-1

Σωστό μακιγιάζ: Αφιερώστε χρόνο και κάντε την έρευνά σας προκειμένου να βρείτε το σωστό μακιγιάζ. Είναι πλέον χειμώνας, που σημαίνει πως αποφεύγουμε τα lip gloss και τις έντονες σκιές, προτιμούμε smoky eyes και γήινα χρώματα. Κάντε μια βόλτα στα αγαπημένα σας καταστήματα καλλυντικών, ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις, δοκιμάστε, πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε αυτό που σας εκφράζει και καταλήξτε – πάντα σε συνεννόηση με την makeup artist που θα αναλάβει το νυφικό μακιγιάζ σας – σε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

pom-pon-december-2

Βαθιά ενυδάτωση: Η αλήθεια είναι πως το κρύο και η παγωνιά ταλαιπωρούν πολύ το πρόσωπο και τα χείλη. Η μόνη ασπίδα που μπορεί να σας προστατέψει αποτελεσματικά είναι η σωστή και συχνή ενυδάτωση. Για αυτό μη βγάζετε ποτέ από τη τσάντα σας τα PomPon Sensitive Skin, που είναι ειδικά μελετημένα για ευαίσθητες – ξηρές επιδερμίδες. Χάρη στη νέα, εμπλουτισμένη με Ceramides σύνθεση, αφαιρούν ακόμη και το πιο έντονο ή αδιάβροχο μακιγιάζ, και κυρίως αναζωογονούν και ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα. Ταμπονάρετε απαλά την επιδερμίδα σας με ένα PomPon υγρό μαντηλάκι σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα, και θα δείτε πως η επιδερμίδα σας θα είναι υγιής, καθαρή κι ενυδατωμένη!

pom-pon-december-3

PomPon Sensitive Skin-34816-478-1(1)

 

 

Πηγή: www.cosmopolitan.co.uk

Photos: Pinterest

Photos προϊόντος: megadis.gr

Από την Εύα Ανυφαντή