“Και τώρα μπορείς να φιλήσεις τη νύφη”

Yes I do wedding lips 1

Σίγουρα το πρώτο σας φιλί θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη και των δύο, αλλά το φιλί μετά την τελετή είναι αυτό που θα αποτυπωθεί στον φακό και σας αξίζει να είναι κινηματογραφικό. Τι πιο λογικό λοιπόν να θέλεις τα χείλη σου να είναι ιδανικά, καθώς θα περιμένεις το ιδανικό φιλί. Ρωτήσαμε τον πλαστικό χειρουργό, Χρήστο Μεγαπάνο πως μπορούμε να πετύχουμε τα τέλεια χείλη και μας είπε τον τρόπο!

Yes I do wedding lips 2

Τα φυσικά γεμάτα χείλη, με το υπέροχο σχήμα που κάπου έχεις δει και θαυμάσει, στην πραγματικότητα μπορείς να τα αποκτήσεις πολύ εύκολα και κυρίως χωρίς να το καταλάβει κανείς. Η απάντηση βρίσκεται στα filler και συγκεκριμένα στο υαλουρονικό οξύ! Το συστατικό αυτό, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ανάρπαστο γιατί έχει την ιδιότητα να «γεμίζει» τόσο τις μικρές αυλακώσεις της επιδερμίδας, όπως οι ανεπιθύμητες ρυτίδες, όσο και να προσφέρει μοναδικό όγκο στα χείλη. «Πρόκειται για ένα συστατικό που υπάρχει στο δέρμα μας και είναι υπεύθυνο μεταξύ άλλων για την ενυδάτωσή του, αφού το μόριό του συγκρατεί μεγάλες ποσότητες νερού», επισημαίνει ο γιατρός.

Φυσικά όμορφα χείλη

Yes I do wedding lips 3

Δεν αρκεί όμως μόνο το υλικό. «Το μυστικό είναι στην έγχυση αλλά και στην εφαρμογή του υλικού, ώστε αυτό να τοποθετηθεί στα χείλη με τρόπο που να μην γίνεται αντιληπτό ούτε στην αίσθηση ούτε και στην αφή» τονίζει ο δρ. Μεγαπάνος.  Έτσι, μετά από δύο –τρεις μέρες σχεδόν ξεχνάς ότι έχεις κάνει το οτιδήποτε. Απλά απολαμβάνεις τα νέα σου σαρκώδη χείλη. Το υαλουρονικό οξύ στα χέρια του κατάλληλου και έμπειρου γιατρού προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα. Το πλεονέκτημα είναι ότι όχι μόνο αποκτάς υπέροχα χείλη αλλά βελτιώνονται οι αναλογίες ολόκληρου του προσώπου.

Yes I do wedding lips 4

Το υαλουρονικό οξύ είναι ιδανικό αν έχεις κάποια διακριτή ανομοιομορφία σε άνω και κάτω χείλος, αν τα χείλη σου είναι λεπτά, ή αν απλά τα θέλεις πιο ζουμερά για την μεγάλη μέρα, και όχι μόνο. Το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον 8 μήνες με ένα έτος, γεγονός που σημαίνει ότι θα απολαύσεις τα φανταστικά, νέα σου χείλη και στο ταξίδι του μέλιτος. Η θεραπεία είναι ενέσιμη και ανώδυνη. Αν είσαι γυνή που δεν φοβάται τον άντρα, αποκλείεται να φοβηθείς μερικά μικρά τσιμπηματάκια που θα χαρίσουν στα χείλη σου όγκο και ενυδάτωση.

So kiss me…

Yes I do wedding lips 5

 Το υαλουρονικό οξύ είναι ο σίγουρος τρόπος για να πετύχεις τα σαρκώδη και απαλά χείλη που ονειρεύεσαι. Γιατί είναι η δική σου μέρα και θέλεις όλα να είναι τέλεια. Ο άντρας της ζωής σου θα αδημονεί να ολοκληρωθεί το μυστήριο για να σε φιλήσει. It’s a promise!

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό κ. Χρήστο Μεγαπάνο για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υαλουρονικό οξύ μπορείτε να επισκεφτείτε  το site του ιατρείου Regen ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 216-700 70 70 και να κλείσετε ραντεβού για ενημέρωση.

Yes I do Megapanos

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ιατρείο Regen

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 77, Κολωνάκι, Αθήνα

Τηλέφωνο: 216 7007070

Website: www.regen.gr

Fb: Regen.yourself

Twitter: @Regen.yourself 

email: info@regen.gr

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα beauty μυστικά των αισθητικών θεραπειών πριν το γάμο σου μπες εδώ