Δερμοαπόξεση με κρυστάλλους, μεσοθεραπεία και ενέσιμη τοξίνη ή αλλιώς Botox. Ο δρ Βασίλης Χρυσοχέρης, δερματολόγος-αφροδισιολόγος, προτείνει να προσθέσεις άφοβα 3 θεραπείες προσώπου στη wedding checklist σου, ώστε τη μεγάλη μέρα να έχεις ασυναγώνιστη λάμψη και πρόσωπο που ακτινοβολεί φρεσκάδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ G WEDD FOTOGRAFIA BY GEORGE BOYZAKIS

1. Δερμοαπόξεση με κρυστάλλους ή διαμάντι
Η θεραπεία προσώπου που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες γυναίκες, λόγω των θεαματικών αποτελεσμάτων της, δεν περιλαμβάνει τη χρήση ατμού, αλλά κρυστάλλους ή διαμάντι, για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.
Στόχος: Απομακρύνει τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος χωρίς ίχνος τραυματισμού, παρασύροντας ταυτόχρονα ρύπους και σμήγμα, αφήνοντας έτσι το δέρμα λαμπερό.
Good to know: Διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά, ενώ η μικρή ερυθρότητα που δημιουργείται στο πρόσωπο μένει για λίγη ώρα και δεν είναι σημαντική. Λόγω του πολύ χαμηλού ρίσκου αλλά και του άμεσου αποτελέσματος, η θεραπεία ενδείκνυται να γίνεται 7-10 μέρες πριν από την τελετή.

2. Μεσοθεραπεία
Πρόκειται για ενέσιμες θεραπείες που εξατομικεύονται ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας της εκάστοτε bride-to-be.
Στόχος: Η επιδερμίδα τρέφεται με υαλουρονικό οξύ, για ενυδάτωση, αλλά και με βιταμίνες που περιέχουν αμινοξέα, για περισσότερη λάμψη.
Good to know: Προτείνεται επανάληψη κάθε 2-3 εβδομάδες, σε σύνολο 4 θεραπειών, για βέλτιστο αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν, λόγω πιθανότητας εμφάνισης εκχυμώσεων (μελανιών), η τελευταία θεραπεία να απέχει από τον γάμο 2 εβδομάδες, έτσι ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στον οργανισμό να απορροφήσει τέτοιου είδους επιπλοκές.

<a href=’https://www.freepik.com/photos/wedding’>Wedding photo created by freepic.diller – www.freepik.com</a>

3. Ενέσιμη τοξίνη/Botox
Η ενέσιμη τοξίνη ή, όπως είναι ευρέως γνωστή, Botox/Dysport είναι μια θεραπεία σχετικά χαμηλού ρίσκου, όταν φυσικά πραγματοποιείται από εξειδικευμένο γιατρό, και έχει σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση των ρυτίδων έκφρασης του μετώπου και των ματιών.
Στόχος: Προσδίδει στο πρόσωπο μια πιο ξεκούραστη όψη και ένα ασυναγώνιστα λαμπερό δέρμα, ενώ μπορεί να διαρκέσει από 4 έως 6 μήνες.
Good to know: Επειδή η βελτίωση γίνεται αντιληπτή μετά το δεύτερο με τρίτο 24ωρο και πάντα συστήνεται επανέλεγχος ύστερα από 7-10 μέρες για τυχόν διορθώσεις, η θεραπεία καλό είναι να πραγματοποιείται 3-4 εβδομάδες πριν από τον γάμο.

Yes I Do Beauty Tip

Κάθε bride-to-be οφείλει να φροντίζει για την περιποίηση της επιδερμίδας της, όμως, όπως επισημαίνει ο δρ Χρυσοχέρης, οι θεραπείες που επιλέγονται πρέπει να στοχεύουν στη βελτίωση και όχι στην αλλοίωση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου. Συνεπώς, να είναι χαμηλού ρίσκου, με λίγες δηλαδή πιθανότητες εμφάνισης σοβαρών παρενεργειών, και πάντα να πραγματοποιούνται κατόπιν συζήτησης και αξιολόγησης από τον εξειδικευμένο γιατρό.

Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 2-4, Νέα Ερυθραία
Τηλέφωνο: 2106201113

E-mail: foreverskinlaser@gmail.com
Website: www.foreverlaser.gr
Instagram: @dr.xrisoxeris
Facebook: Βασίλης Χρυσοχέρης – Forever Laser Clinic

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

hrysoxeris.jpg

Must Read:

Express Beauty: 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο πρόσωπό σου την ημέρα του γάμου σου

5 πανεύκολες και αποτελεσματικές μάσκες ομορφιάς που μπορείς να κάνεις με υλικά που έχεις στο σπίτι

5 tips ομορφιάς που πρέπει να γνωρίζει κάθε νύφη

Most Popular:

Bridal Hair | Αυτή είναι η απόλυτη τάση για το 2021!

Βάπτιση & Συμβολισμοί: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για το μυστήριο της βάπτισης!

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.