Εάν το νυφικό σας είναι λιτό και απέριττο και θυμίζει περισσότερο αέρινο φουστάνι, αν έχετε επιλέξει να στολίσετε τα μαλλιά σας με λουλούδια και ο γάμος σας αποτελεί κυρίως μία εξαιρετική ευκαιρία για να μαζευτούν όλοι οι φίλοι σας και να κάνετε ένα μεγάλο γλέντι, τότε είστε Αυτή η νύφη. Ενναλακτική, με αυτοπεποίθηση και φινετσάτη.

bride to be 02

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όταν έρθει εκείνη η μέρα δεν θέλετε να ακτινοβολείτε. Αν ωστόσο δεν σας αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές και είστε λάτρης του natural look, τότε σας έχουμε την κατάλληλη θεραπεία προσώπου: Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP.

Με τον όρο PRP εννοούμε το πλάσμα του αίματος που είναι πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Το πλάσμα εγχέεται ενέσιμα στην μεσαία στοιβάδα του δέρματος του προσώπου, για αυτό το λόγο και ο όρος μεσο-θεραπεία, αφού πρώτα προηγηθεί η διαδικασία της αιμοληψίας.

Beautiful Vintage Bride. Wedding. Just Married

Μετά την αιμοληψία που είναι η τυπική, γνωστή διαδικασία που όλοι ξέρουμε, το αυτόλογο αίμα επεξεργάζεται ο γιατρός με την μέθοδο της φυγοκέντρισης. Σκοπός είναι να απομονωθούν τα χρήσιμα συστατικά από αυτά που είναι περιττά. Αυτό που τελικά θα φτάσει στο βάθος της επιδερμίδας σας είναι τα συστατικά εκείνα που θα ενεργοποιήσουν τον φυσικό μηχανισμό ανάπλασής της. Οι αυξητικοί παράγοντες και οι πρωτεΐνες που περιλαμβάνονται στο πλάσμα διεγείρουν τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο. Η επιδερμίδα γίνεται έτσι σφιχτή και ανακτά τον χαμένο της όγκο. Οι λεπτές ρυτίδες λειαίνονται όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα σημάδια της γήρανσης. Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση μίας συνεδρίας ολόκληρο το πρόσωπο συνεχίζει να αναπλάθεται για εβδομάδες, αφού η παραγωγή νέου κολλαγόνου έχει ενεργοποιηθεί.

Στα πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι πως δεν υπάρχει κίνδυνος για αλλεργική αντίδραση, καθώς και το γεγονός ότι είναι ανώδυνη, χωρίς τραύματα και δεν χρειάζεται ανάρρωση.

Για να απολαύσετε τα μέγιστα οφέλη της αυτόλογης μεσοθεραπείας, συνίσταται να ξεκινήσετε την θεραπεία 3-4 μήνες πριν από την ημέρα του γάμου σας.

Yes I do Megapanos

Ευχαριστούμε πολύ το ιατρείο Regen και τον δρ. Χρήστο Μεγαπάνο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 77, Κολωνάκι, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2167007070

Website: www.regen.gr

Facebook: Regen.yourself

Twitter: @regenaesthetics

email: info@regen.gr