Αν επιθυμείτε το τέλειο για τον σωματότυπό σας στήθος, η σύγχρονη πλαστική χειρουργική είναι εδώ για να σας χαρίσει το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος μάς εξηγεί τα πάντα γύρω από την επαναστατική τεχνική Dual Plane.

Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος. | Φωτογραφία: Αλέξανδρος Μακρής

Πώς;

Η τεχνική Dual Plane προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων καθώς συνδυάζει δύο παλαιότερες τεχνικές, τη Submascular, κατά την οποία η θήκη για την τοποθέτηση του ενθέματος δημιουργείται κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ, και τη Subfascial, κατά την οποία η θήκη δημιουργείται κάτω από την περιτονία (λεπτή μεμβράνη) του μείζονος θωρακικού μυός. Στην τεχνική Dual Plane το εμφύτευμα τοποθετείται κατά το ήμισυ κάτω από τον μυ και την περιτονία του και κατά το ήμισυ κάτω από τον μαζικό αδένα. Με τον τρόπο αυτό συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά από κάθε τεχνική σε μία νέα διαδικασία, η οποία θεωρείται ακόμα πιο ασφαλής και καλύτερη από άποψη φυσικότητας του αποτελέσματος.

Τα πλεονεκτήματα

• Η τομή γίνεται στην υπομάστια πτυχή και έχει μήκος 4 εκατοστά.

• Το ένθεμα δεν είναι ορατό και δεν μπορεί ούτε να ψηλαφηθεί.

• Δεν υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του εμφυτεύματος.

• Ελαχιστοποιείται η πιθανότητα εμφάνισης ρικνωτικής κάψας, καθώς το ένθεμα έρχεται σε ελάχιστη επαφή με τον μαζικό αδένα, ενώ τα ενθέματα νέας γενιάς και κορυφαίας ποιότητας παρέχουν εγγύηση για μη σχηματισμό ρικνωτικής κάψας.

Φωτογραφία: Shutterstock

Άψογο αποτέλεσμα

Με την τεχνική Dual Plane , παράλληλα με την αύξηση στο μέγεθος του μαστού, επιτυγχάνεται και μια ελαφρά ανόρθωση. Στην περίπτωση όμως που η χαλάρωση και η πτώση είναι μεγαλύτερου βαθμού, η αυξητική συνδυάζεται με επέμβαση ανόρθωσης. Συγκεκριμένα, στον ίδιο χειρουργικό χρόνο, ο πλαστικός χειρουργός ανορθώνει τον μα  στό και τον κάνει να στέκεται στο επιθυμητό ύψος.

Yes I Do Info: Ενώ για την αυξητική στήθους συνήθως αρκεί μία μικρή τομή στην υπομάστια πτυχή, για την ανόρθωση χρειάζεται μια τομή γύρω από τη θηλή όπως και μια κάθετη από τη θηλή και προς τα κάτω.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

megapanos.jpg

Must Read:

Vaser | Bikini Body με μία μόνο συνεδρία! Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος μάς εξηγεί τον τρόπο

Χρήστος Μεγαπάνος M.D. : Θεραπείες με υαλουρονικό οξύ για όλες τις brides to be

Οι 3 ιδανικές beauty θεραπείες για λαμπερό πρόσωπο από τον Χρήστο Μεγαπάνο MD

Most Popular:

Αληθινή μαρτυρία: «Τι μετανιώνω -και τι όχι- που έκανα τον γάμο μου μέσα στην πανδημία»

Donald και Melania Trump | Οι χωρισμοί, το Dior νυφικό των 100k δολαρίων, η δημόσια ταπείνωση και το κίνημα #FreeMelania

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.