Yes I do Regen Megapanos 1

Κάθε νύφη την ημέρα του γάμου της θέλει να φαίνεται και να αισθάνεται πιο όμορφη από ποτέ. Για να συμβεί αυτό, το διάστημα πριν από το γάμο, οι πειραματισμοί είναι αμέτρητοι. Ποιες οι τροφές με πλούσια θρεπτικά συστατικά που θα οδηγήσουν σε ένα λαμπερό δέρμα; Ποιο είδος μακιγιάζ αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ποια μάσκα προσφέρει φωτεινά, απαλά μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει;

Οι απορίες είναι πολλές και το άγχος να δείχνετε τέλεια μπορεί να οδηγήσει σε παγίδες. Ιδιαίτερα όταν αφορά το δέρμα μας πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικές γιατί μία λάθος επιλογή μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική για την επιδερμίδα. Ζητήσαμε από το ιατρείο Regen τα SOS-tips, ώστε να είστε σίγουρες ότι η προετοιμασία σας θα έχει μηδενικό ρίσκο και θα σας δώσει τα ιδανικά αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Let’s make a programm!

Yes I do Regen Megapanos 2

Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο η πρώτη και στρατηγική κίνηση είναι να ζητήσετε την γνώμη του ειδικού. «Έξι μήνες πριν από το γάμο η μέλλουσα νύφη θα πρέπει να επισκεφτεί τον πλαστικό χειρουργό ή τον δερματολόγο της και να προετοιμάσουν μαζί μία λίστα με όλα όσα την απασχολούν αναφορικά με την επιδερμίδα της και άλλα ζητήματα ομορφιάς της». Πρώτο βήμα λοιπόν να στραφείτε σε αυτόν που ξέρει ακριβώς την λύση για το πρόβλημά σας. Μπορείτε από πριν να σημειώσετε οτιδήποτε σας απασχολεί στο πρόσωπό σας, είτε αυτό είναι η μύτη σας, τα χείλη σας ή τα σημάδια της ακμής που σας συντροφεύουν από το γυμνάσιο.

Don’ts

Yes I do Regen Megapanos 3

Λίγο πριν τη μεγάλη μέρα αποφύγετε:

Σπρέι και κρέμες για μαύρισμα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το αποτέλεσμα να μην είναι ενιαίο. Στραφείτε σε πιο φυσικές λύσεις, χρησιμοποιώντας πάντοτε αντηλιακή προστασία.

Ταυτόχρονη χρήση αντιγηραντικών προϊόντων. Δύο κρέμες ημέρας δεν θα ενισχύσουν την πάλη κατά των ρυτίδων. Αντίθετα υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθεί αλλεργική αντίδραση. Ρωτήστε τον πλαστικό σας ποιο είναι το ιδανικό προϊόν για το δέρμα σας, με ποιόν τρόπο μπορείτε να ενισχύσετε την δράση του και με ποια προϊόντα χρησιμοποιείται συνδυαστικά.

Αποφύγετε τα scrub καθώς από τον υπερβολικό σας ζήλο μπορεί να ερεθίσετε την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας. Προτιμήστε μία ήπια απολέπιση με peeling στο ιατρείο του πλαστικού, που θα κάνει το δέρμα σας να λάμψει.

 

Τι λέει ο ειδικός: «Τις ημέρες πριν το γάμο αφήστε το δέρμα σας να ηρεμήσει. Να θυμάστε ότι εφόσον ακολουθείτε μία καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και αφού έχετε κάνει ήδη εδώ και μήνες τις απαραίτητες θεραπείες, έχετε προσφέρει στην επιδερμίδα σας ακριβώς ότι αυτή χρειάζεται».

Την “μεγάλη μέρα” …

Yes I do Regen Megapanos 4

Και για την ημέρα του γάμου; «Είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα beauty kit έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπιστεί ένα σπυράκι ή ο επιχείλιος έρπης που εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή. Στο kit είναι σημαντικό να υπάρχουν αντισταμινικά, μια υδροκορτιζονούχα κρέμα για τα εξανθήματα και τοπικό αντιβιοτικό», επισημαίνει ο κ. Μεγαπάνος.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις θεραπείες ομορφιάς και να δημιουργήσετε ένα χρονοδιάγραμμα διαβάστε εδώ τα beauty μυστικά των αισθητικών θεραπειών.

Yes I do Megapanos

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 77, Κολωνάκι, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2167007070

Website: www.regen.gr

Facebook: Regen.yourself

Twitter: @regenaesthetics

email: info@regen.gr