Η φροντίδα του προσώπου είναι το Α και το Ω για μια γυναίκα και ιδιαίτερα πριν το γάμο της! Η θέληση πολλών να δείχνουν πιο λαμπερές και εκθαμβωτικές από ποτέ τη σημαντική εκείνη μέρα τις οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και επιλογές που όχι μόνο καταπονούν το δέρμα τους αλλά και μειώνουν τις πιθανότητες για μια μοναδική μαγική εμφάνιση. Εμείς, λοιπόν, επειδή δεν θέλουμε καμιά μέλλουσα νύφη να είναι απογοητευμένη με τη νυφική της εμφάνιση θα σας εκμυστηρευτούμε τι πρέπει να αποφύγετε λίγες μέρες πριν το γάμο σας για την προστασία του δέρματος σας!

MB1007NATURALBEAUTY1

Μην αρχίσεις να χρησιμοποιείς αντιγηραντική κρέμα! Παρόλο που η αντιγηραντική κρέμα είναι ένας καλός τρόπος διατήρησης της φρεσκάδας και της νεότητας προκαλεί συχνά παρενέργειες στο δέρμα μέχρι αυτό να συνηθίσει τη δράση της. Γι’αυτό συμπεριέλαβε την στην καθημερινή σου ρουτίνα μετά το ταξίδι του μέλιτος και όχι λίγες μέρες πριν το γάμο!

Απόφευγε το τεχνητό μαύρισμα! Μην ξεχνάς πως η υγεία σου είναι πάνω από όλα. Πολλές νύφες θέλουν να δείχνουν μαυρισμένες στο γάμο τους, ωστόσο αξίζει να ρισκάρεις την υγεία σου; Αντί για solarium, μπορείς να ξεκινήσεις λίγους μήνες πριν να χρησιμοποιείς μια κρέμα μαυρίσματος που θα σου προσφέρει με πιο σωστό τρόπο το μαύρισμα που επιθυμείς!

Μην πειράζεις τις ατέλειες στο δέρμα σου! Το στρες και η πίεση της προετοιμασίας σε βαραίνουν και ξεσπάς στο πρόσωπό σου; Είναι απολύτως φυσιολογικό, πρέπει ωστόσο να το περιορίσεις. Με το να ασχολείσαι καθημερινά με τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα, που ελάχιστα φαίνονται, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις σημάδια και πληγές στο δέρμα σου που χρειάζονται αρκετό καιρό για να θεραπευτούν πλήρως!

Πρόσεχε μην καείς από τον ήλιο! Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η χρήση αντηλιακής κρέμας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Πόσο μάλλον αν παντρεύεσαι. Η πολύωρη έκθεσή σου στον ήλιο θα πρέπει να συνοδεύεται από γυαλιά ηλίου, καπέλο και αντηλιακό με τουλάχιστον 30 δείκτη προστασίας. Γιατί ποια θα ήθελε να είναι ηλιοκαμένη στο γάμο της;

Πολλές brides to be θα τις θεωρούσαν λεπτομέρειες. Κι όμως, πρέπει απαραιτήτως να προσέξετε τις 4 παραπάνω συμβουλές αν επιθυμείτε να εμφανιστείτε στο γάμο σας με μια επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα και λάμψη!

c6327fec0d70119ede0e78a845cb5dc3

 

Inspired by marthastewartweddings.com

Από τη Νίκη Μουστάκα