Μια αγκαλιά, μια τρυφερή κουβέντα, ένα φιλί στο μέτωπο. Οι στιγμές με τη μητέρα σας είναι πολύτιμες, πόσω μάλλον όταν βρίσκεστε λίγο πριν από τον γάμο σας. Πάντα στο πλευρό σας, σαν ήρεμη δύναμη, συμμετέχει σε όλη την bridal διαδικασία. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για χαλάρωση!

Ξεκινήστε τη ρουτίνα χαλάρωσής σας εφαρμόζοντας σε καθαρό πρόσωπο τον ορό οξυγόνωσης και επαναπύκνωσης της Hydragenist που θα λειτουργήσει ως αληθινή ένεση ενυδάτωσης και το gel ματιών για αναζωογόνηση και λείανση της ίδιας σειράς. Συνδυάστε τα με την anti-ox κρέμα ανανέωσης της Supra Radiance που θα ενεργοποιήσει αυτόματα τη φυσική σας λάμψη.

Ανακαλύψτε τις Lierac Duo Masks, τις μονοδόσεις μασκών των αγαπημένων σας σειρών περιποίησης για κάθε εξατομικευμένη ανάγκη της επιδερμίδας σας, σε φαρμακεία και επιλεγμένα πολυκαταστήματα καλλυντικών.

Αντίστοιχα, η μητέρα σας απολαμβάνει τα οφέλη του Booster Serum της σειράς Premium για απόλυτη αντιγήρανση, το οποίο συνδυάζει με τη μεταξένια και εκλεπτυσμένη υφή της κρέμας Premium, που είναι εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική. Καθιερώστε την ημέρα χαλάρωσης με τη μητέρα σας ως μια εβδομαδιαία παράδοση, ανακαλύπτοντας όλα τα θαυματουργά προϊόντα της LIERAC PARIS για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Και, θυμηθείτε, τις ευτυχισμένες στιγμές πρέπει να τις απολαμβάνουμε!

Yes I Do Tip
Το βράδυ πριν από τον γάμο, μαμά και κόρη, χρησιμοποιήστε τη θεϊκή υφασμάτινη χρυσή μάσκα της σειράς Premium, που χαρίζει λάμψη, αναζωογόνηση και ενυδάτωση σε μόλις 15 λεπτά.

Διαθέσιμα σε φαρμακεία και πολυκαταστήματα καλλυντικών

Photos: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

lierac.jpg

Must Read:

Νέα γενιά Mésolift by Lierac: Το αντίδοτο της κουρασμένης επιδερμίδας

5 προϊόντα Lierac που θα κάνουν την καραντίνα να μοιάζει με spa!

Ο απόλυτος οδηγός ομορφιάς λίγο πριν από τον γάμο σας!

Most Popular:

Bridal Hair | Αυτή είναι η απόλυτη τάση για το 2021!

Βάπτιση & Συμβολισμοί: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για το μυστήριο της βάπτισης!

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.