Ας τα πάρουμε με τη σειρά και ας θέσουμε τις σωστές ερωτήσεις…

Τι θέλει κάθε νύφη για τη μέρα του γάμου της;

Να είναι και να δείχνει στα “καλύτερά” της. Να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη και, ας το ομολογήσουμε, να είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Τι μπορεί να κάνει για να το καταφέρει;

Το να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες που δεν περνούν από το δικό μας χέρι. Για να είναι όμως όμορφη, υπάρχουν πολλά για τα οποία μπορούμε να τη συμβουλέψουμε… με κυριότερο από αυτά να την προτρέψουμε να φροντίσει να έχει το σωστό make up. Ένα make up που να της ταιριάζει και να “κρύβει” κάποιες μικρές ατέλειες που τυχόν υπάρχουν, ένα make up που να βασίζεται στην τεχνική του conturing!

New Picture

Τι είναι το conturing;

Είναι η τεχνική φωτοσκίασης. Η τεχνική, δηλαδή, με την οποία εκμεταλλεύεσαι τις σκιές και το φως για να σμιλέψεις το πρόσωπό σου. Να δημιουργήσεις γωνίες, να κάνεις κοψίματα και να δείχνεις σαν τη βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σου… κάτι ιδανικό για την ημέρα του γάμου σου!

Πώς γίνεται εύκολα και πετυχημένα το conturing;

Αν και είναι το πιο hot trend στο μακιγιάζ, είναι και αυτό που μέχρι σήμερα έμοιαζε και το πιο δύσκολο… αλλά όχι πια! Η Maybelline New York έκανε και πάλι το θαύμα της και με το νέο προϊόν της, Master Sculpt, κάνει το conturing παιχνιδάκι!

μαστερ 01

Τι είναι το Master Sculpt;

Πρόκειται για μια διπλή παλέτα που θα σε βοηθήσει να παίζεις το contouring “στα δάχτυλα”! Το νέο Master Sculpt αποτελείται από 2 μέρη ένα σκούρο και ένα λευκό. Η σκούρα απόχρωση είναι η «σκιά» ενώ το λευκό είναι το «φως». Στο κάτω μέρος της συσκευασίας βρίσκεται το πιο τέλειο χοντρό πινέλο για το τέλειο Blending και το παιχνίδι ξεκινά!

Πώς ακριβώς χρησιμοποιείται το Master Sculpt;

Με το Master Sculpt μπορείς να βελτιώσεις την όψη της μύτης σου, των μάγουλων σου και να σμιλεύσεις το περίγραμμα του προσώπου σου. Πώς; Η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, στο επίσημο site της Maybelline μας αποκαλύπτει όλα τα απαραίτητα tips που χρειαζόμαστε για να χρησιμοποιήσουμε σωστά το Master Sculpt, σε έναν step by step οδηγό. Μπορείς να τον βρείς εδώ.

μαστερ 02

μαστερ 05

Έχει άλλες fun & useful χρήσεις το Master Sculpt;

Φυσικά! Εκτός από το πρόσωπό το Master Sculpt μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σώμα. Χαρακτηριστικό και χρήσιμο παράδειγμα είναι πως μπορεί να κάνει το στήθος σου να φαίνεται πιο πλούσιο! Πώς; Και πάλι υπάρχει ένας Online οδηγός που θα σε βοηθήσει να “διορθώσεις” τις αδικίες της φύσης και να κάνεις το στήθος σου να φαίνεται υπέροχο μέσα στο τέλειο νυφικό σου!

μαστερ 06

Για περισσότερες πληροφορίες και tips μπες εδώ ή δες το παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=rff7ipHTFss

Εμείς το αγαπήσαμε! Εσύ;