Τι κάνει ένα νυφικό μακιγιάζ πετυχημένο; Το να ταιριάζει στην εκάστοτε νύφη και να τονίζει με όμορφο τρόπο τα δυνατά της σημεία, δηλαδή τα χαρακτηριστικά τα οποία είναι τα “δυνατά της όπλα”! Για τις περισσότερες νύφες αυτά τα “όπλα” είναι τα μάτια!

bridal eyelashes

Αν και για εσάς τα μάτια σας είναι το ατού σας, μην διστάσετε να επιλέξετε ένα μακιγιάζ που να δίνει έμφαση και να τονίζει το βλέμμα. Για ένα τέτοιο μακιγιάζ, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι οι πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες, οι τρόποι για να τις αποκτήσετε είναι πολλοί…

Χρησιμοποιήστε μωρουδιακή πούδρα

 

Ξεκινήστε δίνοντας στις βλεφαρίδες σας το κατάλληλο σχήμα με ένα eyelash curler, απλώστε τη μάσκαρά σας και αφήστε την να στεγνώσει, με μία μπατονέτα απλώστε στις βλεφαρίδες σας λίγη μωρουδιακή πούδρα και ξαναπεράστε μία ή δύο στρώσεις από τη μάσκαρά σας και… Οι βλεφαρίδες σας είναι πιο μακριές και πυκνές παρά ποτέ!

Παίξτε με διαφορετικά χρώματα

 

Χρησιμοποιήστε μάσκαρα δύο διαφορετικών χρωμάτων για να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο πυκνές και “γεμάτες”. Απλώστε σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων μαύρη μάσκαρα, ενώ πριν την δεύτερη και τελική “μαύρη” στρώση, περάστε τις άκρες των βλεφαρίδων με μία σκούρα καφέ μάσκαρα!

bridal eyelashes 03

Πάρτε το χρόνο σας

 

Μπορεί ο χρόνος να σας πιέζει αλλά στο μακιγιάζ των ματιών σας, και ιδιαίτερα των βλεφαρίδων σας, πρέπει να έχετε υπομονή. Μετά από κάθε στρώση, αφήστε τη μάσκαρά σας να στεγνώσει πριν προχωρήσετε στην επόμενη… The longer you wait the better!

Χρησιμοποιήστε primer

 

Ποιο είναι το κοινό σημείο του foundation και της μάσκαρας; Φέρνουν πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα όταν πριν έχετε χρησιμοποιήσει primer! Το primer για βλεφαρίδες μοιάζει σαν μία κανονική μάσκαρα, αλλά είναι λευκό ή διάφανο και μπορεί να κάνει θαύματα!

bridal eyelashes 01

Μην κοιμάστε ποτέ με make up

 

Αυτό είναι περισσότερο μία συμβουλή παρά ένα tip της τελευταίας στιγμής, αλλά είναι μεγάλης σημασίας! Μην κοιμάστε ποτέ πριν αφαιρέσετε αποτελεσματικά τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες σας… Δυστυχώς η συνήθειά σας να κοιμάστε χωρίς να έχετε πρώτα κάνει ντεμακιγιάζ στα μάτια σας μπορεί να προκαλέσει πτώση των βλεφαρίδων! Μην παραλείπετε, λοιπόν, κάθε βράδυ με ένα μαντηλάκι PomPon Eyes Experts να αφαιρείτε όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ. 07

Τα PomPon Eyes Experts είναι ειδικά μελετημένα για τα μάτια, προσφέρουν έξτρα αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και έξτρα βαθιά ενυδάτωση. Τέλος, είναι εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα αμυγδαλέλαιου για θρέψη των βλεφαρίδων και βαθιά περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών!

Από την Ευαγγελία Σιγάλα.