Μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού πιστεύει πως η απόκτηση του ιδανικού δέρματος είναι ακατόρθωτη. Γι’αυτό δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παύουν να ασχολούνται με την ανανέωση και τη βελτίωση της επιδερμίδας τους και ψάχνουν τρόπους για να κρύψουν τα σημάδια που τους αφήνει η κούραση και ο χρόνος! Ιδιαίτερα πριν το γάμο τους το άγχος και η πίεση δεν τους αφήνει περιθώρια να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και το δέρμα τους αφήνεται στην τύχη. Μάθετε, λοιπόν, το δικό μας μυστικό για να δείχνετε στο γάμο σας πιο λαμπερές από ποτέ και να κλέψετε όλες τις εντυπώσεις!

Οι μεταξένιες κρέμες της Darphin προσφέρουν σε κάθε νύφη την ευκαιρία να ανακαλύψει έναν νέο κόσμο γεμάτο μεθυστικά αρώματα και μοναδικές υφές!

HyperFocal: 0

Η νέα κρέμα ματιών Hydraskin All-day Eye Refresh Gel-Cream είναι ιδανική για όσες νύφες χρειάζονται αναζωογόνηση! Λατρέψαμε το γεγονός ότι όχι μόνο ενυδατώνει το δέρμα κάτω από την περιοχή των ματιών αλλά και μειώνει αισθητά το πρήξιμο. Οι μέλλουσες νύφες που ανησυχούν πως θα εμφανιστούν στο γάμο τους με μαύρους κύκλους από την καθημερινή κούραση ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσουν!

 

ResurfacingPell-Horizontal-RGB-02.10.16_LR

Οι γυναίκες που ανησυχούν πως το πέρασμα του χρόνου αφήνει σημάδια που δεν μπορούν να κρύψουν πρέπει να δοκιμάσουν το νέο προϊόν απολέπισης L’Institut Youth Resurfacing Peel που όχι μόνο ελαχιστοποιεί ορατά τα σημάδια της γήρανσης αλλά και λειαίνει την επιδερμίδα, κάνοντάς την να φαίνεται πιο υγιής και μαγική από ποτέ!

Εμείς τα δοκιμάσαμε και τα λατρέψαμε! Εσείς ακόμα;

DARPHIN

Website: www.darphin.com

Facebook: DARPHIN

Instagram: @darphin

Από τη Νίκη Μουστάκα