Αν βρίσκεστε μόλις μερικές εβδομάδες πριν το γάμο σας, είναι βέβαιο πως έχετε αρχίσει να ανησυχείτε για την εικόνα και πάνω από όλα για την υγεία της επιδερμίδας σας. Και επειδή ως γνωστών ακόμη και ο αέρας μπορεί να σε γερνά και να επιβαρύνει το δέρμα σου, δεν μπορείς παρά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική ειδικά όταν πρόκειται σύντομα να ντυθείς νυφούλα!

Δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις την περιποίηση του προσώπου σου; Πρώτο και βασικότερο βήμα είναι ένα καλό Bridal Facial Cleaning. Για αυτό, το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία Clarisonic Luxe Facial Cleansing Brush by L’Oreal, τη συσκευή καθαρισμού επιδερμίδας με τη μέθοδο ηχητικών κυμάτων της Clarisonic.

clarisonic

Για την Clarisonic και τα προϊόντα της σας έχουμε ξαναμιλήσει αλλά έχουμε ένα σοβαρό λόγο να το ξανακάνουμε… οι νέες  πολυτελείς κεφαλές καθαρισμού της έχουν τη δύναμη να απομακρύνουν 30 φορές περισσότερους ρύπους – ρύπους που επιταχύνουν τη γήρανση- σε σχέση με τον απλό καθαρισμό με τα χέρια!

Την περίοδο πριν το γάμο σας, χρησιμοποιήστε και εσείς μία από τις κεφαλές καθαρισμού Clarisonic Luxe για μοναδική και απαράμιλλη αποτελεσματικότητα καθαρισμού.

Τα βασικά τους χαρακτηριστικά:

Εξαιρετικά απαλές μακριές τρίχες με πιο λεπτό άκρο που γλιστρούν πανεύκολα στην επιδερμίδα και χαρίζουν καθαρισμό χωρίς συμβιβασμούς.

Καινοτόμος σχεδίαση με μακριές και κοντές τρίχες που δημιουργεί υγρές δυνάμεις δυναμικού καθαρισμού ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσής της.

Κατάλληλες ακόμη και για τις ξηρές επιδερμίδες, αυτές οι κεφαλές γλιστρούν απαλά στην επιδερμίδα και της χαρίζουν ελαστικότητα!

 

Κασμιρένια αίσθηση
Κασμιρένια αίσθηση

 

Μεταξένια αίσθηση για τα μάτια και τα χείλη
Μεταξένια αίσθηση για τα μάτια και τα χείλη

 

Πού θα τις βρείτε;

Διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα καλλυντικών Sephora!

Από την Ευαγγελία Σιγάλα.