Δεν αρκεί ένα όμορφο και προσεγμένο bridal makeup για να είστε πανέμορφη την ημέρα του γάμου σας… Πρέπει να κάνετε και τη σωστή προετοιμασία, μία προετοιμασία που θα πρέπει να ξεκινήσετε κάποιους μήνες πριν το γάμο σας και κατά την οποία θα τηρείτε κατά γράμμα τις 4 πιο σημαντικές bridal beauty resolutions:

Θα περνάτε πιο πολύ ώρα στο κρεβάτι σας…

Ο ύπνος είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο δέρμα σας. Κατά τη διάρκεια του ύπνου η επιδερμίδα “εργάζεται” εντατικά για να “διορθώσει” τις ζημίες της προηγούμενης ημέρας, δώστε της λοιπόν, περισσότερο χρόνο να εργασθεί για ακόμη πιο νεανικό δέρμα!

PomPon March 1

Αλλά πρώτα… Θα κάνετε σωστό και βαθύ καθαρισμό!

Μπορεί κατά τη διάρκεια του ύπνου η επιδερμίδα σας να κάνει “υπερωρίες” αλλά και εσείς πρέπει να τη βοηθήσετε αφαιρώντας κάθε βράδυ αποτελεσματικά το μακιγιάζ σας, και μαζί με αυτό το σμήγμα και τη σκόνη που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας σας, αν δεν το κάνετε οι φυσικοί μηχανισμοί της επιδερμίδας δεν λειτουργούν σωστά, με αποτέλεσμα να προκαλείται ξηρότητα και θαμπάδα στο δέρμα του προσώπου σας.

Για να μείνετε πιστές σε αυτή τη resolution τα μαντηλάκια PomPon Sensitive Skin, Soothing & Regenerating, θα αποτελέσουν το καλύτερο σύμμαχό σας! Ειδικά μελετημένα για ευαίσθητες επιδερμίδες και με νέα εμπλουτισμένη σύνθεση τα μαντηλάκια αυτά της PomPon θα προσφέρουν κάθε βράδυ μοναδική φροντίδα  στο δέρμα σου και θα το ενυδατώσουν σε βάθος.

PomPon Sensitive Skin~34816-478-1(1)

Κόψτε το κάπνισμα…

Ακόμη και το “social” smoking μπορεί να προκαλέσει δυσχρωμίες στο δέρμα, στα δόντια και στα νύχια, και να οδηγήσει σε σχηματισμό πρόωρων ρυτίδων. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι λίγους μήνες πριν το γάμο σας είστε διατεθειμένες να το ρισκάρετε…

PomPon March

Πουθενά χωρίς το αντηλιακό σας…

Ανεξαρτήτως εποχής ή καιρού το αντηλιακό είναι απαραίτητο! Οι βλαβερές συνέπειες που μπορεί να έχει η έντονη ακτινοβολία στο δέρμα σας είναι γνωστές και το αντηλιακό είναι ο μόνος τρόπος αποφυγής όχι μόνο των μελανωμάτων αλλά και των έντονων κηλίδων και δυσχρωμιών που μπορεί αν προκαλέσει ο ήλιος στην επιδερμίδα σας. Μην βγαίνετε, λοιπόν, ποτέ από το σπίτι σας χωρίς το αντηλιακό σας…

Από την Ευαγγελία Σιγάλα