Ας είμαστε ειλικρινείς: όσο καλός και να είναι ο makeup artist τον οποίο θα εμπιστευτείς για το νυφικό μακιγιάζ σου, αν το δέρμα σου δεν είναι υγιές, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλεις. Ναι, είναι καλοκαίρι και ναι ξενυχτάμε περισσότερο, πίνουμε ένα ποτάκι παραπάνω κι όταν γυρίζουμε στο σπίτι νυσταγμένες, δεν έχουμε κουράγιο ούτε να βγάλουμε τα ρούχα μας, πόσο μάλλον το μακιγιάζ. Τότε λέμε “έλα μωρέ, δε χάθηκε ο κόσμος για μια μέρα”, μας παίρνει ο ύπνος έτσι, ξανά και ξανά, ώσπου ξυπνάμε ένα πρωί και το δέρμα μας είναι θαμπό και κουρασμένο… Κι όμως, είναι τόσο εύκολο να προλάβουμε τη φθορά. Αρκεί να βάλουμε στο νου μας  -και το κομοδίνο μας δυο πραγματάκια που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πριν κοιμηθούμε.

yes i do pompon week 3 pompon 3

Μόνο δύο…

1.Ενυδατική κρέμα: Είναι γνωστό πως οι κρέμες νυκτός είναι πιο δυνατές, άρα και πιο αποτελεσματικές από τις κρέμες ημέρας. Μια ενυδατική κρέμα λοιπόν, με αντιοξειδωτική δράση ή ένας ορός, ό,τι ταιριάζει στην κάθε μία, ειδικά μετά τα 30, είναι απολύτως απαραίτητα. Το επιβεβαιώνουν όλοι οι δερματολόγοι άλλωστε, πως όλη η «δουλειά» στο δέρμα μας γίνεται το βράδυ.

yes i do pompon week 3 pompon 4

yes i do pompon week 3 pompon 1

2.Μαντηλάκια καθαρισμού: Για να γίνει σωστά το προηγούμενο, πρέπει να έχει προηγηθεί ένας σωστός καθαρισμός. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που οι περισσότερες κάνουμε αδιάβροχο μακιγιάζ. Τα PomPon Sensitive Skin, ειδικά μελετημένα για ευαίσθητες και  ξηρές επιδερμίδες, και με νέα σύνθεση, εμπλουτισμένη με Ceramides για extra αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ, είναι ό,τι πρέπει για να μας απαλλάξει από τον βραχνά του ντεμακιγιάζ. Με ένα μαντηλάκι PomPon, ταμπονάρουμε απαλά, και αφαιρούμε αποτελεσματικά κάθε ίχνος μακιγιάζ, ενώ παράλληλα προσφέρουμε αναζωογόνηση και ενυδάτωση σε βάθος – προσοχή δεν τρίβουμε το δέρμα ούτε τα μάτια! Και μην ξεχνάμε, πως το πρόσωπό μας χρειάζεται καθαρισμό ακόμα κι αν δεν είμαστε βαμμένες…

PomPon Sensitive Skin-34816-478-1(1)

Photo credits Pinterest

Photo προϊόντος Megadis.gr

Από την Εύα Ανυφαντή