Το επίμονο τοπικά συσσωρευμένο λίπος και η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι από τους εφιάλτες που καμία νύφη δεν θα ήθελε να πρωταγωνιστούν την ημέρα του γάμου της και πόσο μάλλον στο γαμήλιο ταξίδι. Δεν είναι μόνο το νυφικό αυτό που μπορεί να αποκαλύπτει σημεία του σώματος με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα αλλά και οι φωτογραφίες από την προετοιμασία και το ταξίδι του μέλιτος. Σήμερα η σύγχρονη αισθητική ιατρική πρεσβεύει πως το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε πρόβλημα δεν έρχεται μέσα από μεμονωμένες θεραπείες, αλλά από εξατομικευμένα συνδυαστικά πρωτόκολλα, «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα και τις προσωπικές ανάγκες κάθε bride’s to be. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε beauty θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και να αποκτήσετε τη νυφική εμφάνιση που πάντα ονειρευόσασταν. Απευθυνθήκαμε στον πλαστικό χειρουργό  Χρήστο Μεγαπάνο M.D. και μας εκμυστηρεύτηκε όλες τις θεραπείες που θα κάνουν κάθε νύφη να ξεχωρίσει τη μέρα του γάμου της. 

Τέλος στην κυτταρίτιδα λίγο πριν τη μεγάλη μέρα!

Κυτταρίτιδα: ο μεγαλύτερος γυναικείος εφιάλτης, που δεν κάνει διακρίσεις σε ηλικίες και κιλά, αφού κάνει την εμφάνισή στο μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού. Η κυτταρίτιδα σήμερα μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μέσα από νέες τεχνικές και -κυρίως- μέσα από τον συνδυασμό τους. Η πρωτοποριακή θεραπεία Cellfina βάζει τέλος στην όψη φλοιού πορτοκαλιού μέσα από μία και μόνη συνεδρία μίας ώρας στο ιατρείο και με αποτελέσματα που μπορούν να αγγίξουν ακόμη και τα τρία χρόνια. Ο πλαστικός χειρουργός «χτυπά» την κυτταρίτιδα στη ρίζα της, δηλαδή κάτω από το δέρμα, «κόβοντας» τους συνδετικούς ιστούς εκείνους που τραβούν το δέρμα προς τα μέσα και σχηματίζουν τα γνωστά «λακουβάκια» στους μηρούς και τους γλουτούς. Πρόκειται για ελάχιστα επεμβατική θεραπεία με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Παράλληλα, με την τεχνική Carboxytherapy και τη δύναμη του Διοξειδίου του Άνθρακα (CO2) συμβάλλει στην περαιτέρω μείωση της κυτταρίτιδας και στο ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η θεραπεία Carboxytherapy πραγματοποιείται στο ιατρείο, όπου διοχετεύεται είτε επιδερμικά είτε υποδόρια CO2 στην υπό θεραπεία περιοχή με αποτέλεσμα την αύξηση της μικροκυκλοφορίας και την κινητοποίηση του οργανισμού για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Η όψη της περιοχής βελτιώνεται από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και τα τελικά αποτελέσματα θα εντυπωσιάσουν όχι μόνο εσάς αλλά και όλους τους καλεσμένους τη μέρασ του γάμου σας.

Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος.

Το τοπικά συσσωρευμένο λίπος χρειάζεται συνδυαστική αντιμετώπιση για να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η επιστήμη για την μη επεμβατική καταπολέμηση του τοπικού πάχους και λειτουργεί με τη δύναμη του ψύχους, ενώ το νέο πρωτοποριακό μηχάνημα KryoKontur, γερμανική τεχνολογίας, προσφέρει και άριστα αποτελέσματα και τη δυνατότητα εφαρμογής σε μεγάλες επιφάνειες -σε αντίθεση με το παρελθόν που αυτό δεν ήταν εφικτό- χάρη στη νέα τεχνολογία compressor που διαθέτει. Με το KryoKontur λοιπόν ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει το αύριο της κρυολιπόλυσης σήμερα, ενώ ταυτόχρονα συμπληρώνει τη θεραπεία με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής από ειδικό κλινικό διατροφολόγο, ενώ προχωρά και σε ενέσιμη λιπόλυση για ακόμη πιο γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χάρη στο συνδυαστικό τρίπτυχο, κρυολιπόλυση, διατροφή και λιποδιάλυση, η αντιμετώπιση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους γίνεται “παιχνιδάκι”, όπου κι αν βρίσκεται αυτό, ενώ το αποτέλεσμα είναι ταχύτατο και έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, ώστε να μπορέσετε να χαρείτε το νέο σας σώμα χωρίς άγχος για πολύ περισσότερο. Φυσικά η σωστή συντήρηση είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε  την απαλλαγμένη από τοπικό πάχος σιλουέτα και μετά τη μέρα του γάμου σας.

Φωτογραφία Χρήστου Μεγαπάνου: Δανάη Ίσαρη

Επιμέλεια κειμένου από τη Νίκη Μουστάκα

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Μεγαπάνος M.D. : Θεραπείες με υαλουρονικό οξύ για όλες τις brides to be

Wedding lips: Δες πώς θα έχεις τέλεια χείλη την ημέρα του γάμου σου

Θανάσης Γερογιάννης: Τέλειο χαμόγελο πριν την ημέρα του γάμο σας