Το brand Alûstre προσγειώθηκε στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό από τη Δανία με ένα εντυπωσιακό οpening στη Μύκονο το περσινό καλοκαίρι, και φυσικά φέρει όλον τον σκανδιναβικό τρόπο σκέψης καθώς και luxury στοιχεία που επισφραγίζονται με την Alûstre Diamond Infused tm τεχνική, μια τεχνική που αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων του brand. Πλέον, το νέο κατάστημα της Γλυφάδας υποδέχεται τους απανταχού φανατικούς του brand που αναζητούν τόσο τα βερνίκια όσο και τα iconic αρώματα του δανέζικου οίκου.

Οι 41 αποχρώσεις της Alûstre

Η δοκιμή ενός βερνικιού νυχιών Alûstre είναι από μόνη της μια εμπειρία. Οι φόρμουλες κάθε κωδικού είναι vegan και το πιο σημαντικό, βασίζονται στις ενεργές ιδιότητες απόδοσης του διαμαντιού, καθώς περιέχουν 0,25 πούδρα διαμαντιού. Θα λατρέψετε τη μεγάλη διάρκεια -έως και 10 ημέρες χωρίς ίχνος φθοράς-, το ζωντανό χρωματικό αποτέλεσμα και τη μοναδική λάμψη που είναι το αποτέλεσμα της ύπαρξης της πούδρας διαμαντιού!

Η συλλογή της Alûstre περιλαμβάνει 41 μοναδικές αποχρώσεις για να καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Άλλωστε, όλες γνωρίζουμε πως μπορεί τη μία εβδομάδα να επιθυμούμε ένα βαθύ και πιο σκοτεινό μπορντώ και λίγες ημέρες αργότερα να επιθυμούμε ένα τρυφερό, φωτεινό baby pink. Από όλες τις αποχρώσεις ξεχωρίσαμε τις πιο metallic με το χρυσό χρώμα να αποτελεί το αγαπημένο όλης της ομάδας!

Φυσικά, το base coat και το top coat είναι εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης και αποτελούν την εγγύηση πως το βερνίκι Alûstre θα κρατήσει άθικτο για πολλές ημέρες!

Diamond Infused

Η Alûstre επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες του χρώματος και της απόδοσης μέσω της χρήσης και της έμπνευσης των διαμαντιών – χρησιμοποιώντας τις ιδιότητές τους σε πολυτελή, χειροποίητα προϊόντα που δημιουργούνται με πάθος. Τα προϊόντα περιποίησης νυχιών και χεριών Alûstre περιέχουν τη χαρακτηριστική καινοτομία, Alûstre Diamond Infused™, ενισχύοντας όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και αποδεδειγμένα την απόδοση.

Όλα τα διαμάντια προέρχονται από πηγές ηθικής προέλευσης, από προμηθευτή με πάνω από 120 χρόνια αριστείας στην τήρηση διαδικασιών σύμφωνες με το σύστημα πιστοποίησης Kimberley Process, την Global Compact Act και τα ηθικά πρότυπα συναλλαγών.

Ένα πολυτελές αρωματικό ταξίδι

Μόλις μπεις στο κατάστημα Alûstre στη Γλυφάδα κατευθείαν κλείνεις τα μάτια σου και ταξιδεύεις στο αρωματικό σύμπαν του brand. Πρώτη φορά ένα άρωμα μπορεί να έχει τόσο μεγάλη επίδραση στον ψυχισμό μας. Τα αρώματα Alûstre, άλλωστε, δημιουργήθηκαν με μαεστρία από τον παγκοσμίου φήμης αρωματοποιό Bertrand Duchaufour και αρκεί μία φορά να τα μυρίσεις για να τα ερωτευτείς. Το ίδιο ισχύει και για τα αρωματικά κεριά του δανέζικου οίκου, που είναι φτιαγμένα από φυσικό κερί και διαθέτουν ένα ισχυρό άρωμα που εξαπλώνεται στον χώρο. Τα αρώματά τους μπορεί να διαρκέσουν έως και 50 ώρες, είναι φτιαγμένα από υλικά vegan, που σημαίνει ότι δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα, και είναι βιοδιασπώμενα, προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον. Θα πρέπει να τα δοκιμάσετε!

The Spectrum

Εμπνευσμένα από το πώς το φως ταξιδεύει μέσα από ένα διαμάντι, τα προϊόντα της Alûstre ονομάζονται κατά μήκος του χρωματικού φάσματος. Κάθε όνομα δημιουργείται μετρώντας το χρώμα σε νανόμετρα, εντοπίζοντάς το μέσα από το ζωντανό φάσμα που παράγει το διαμάντι. Εκχωρώντας μια αριθμητική τιμή που εκτείνεται από το 000 έως το 999, κάθε κωδικός λέει τη μοναδική ιστορία χρώματος του προϊόντος. Οι συνθέσεις για τα νύχια κυμαίνονται από το διαφανές 000 Top Coat έως το πιο βαθύ μαύρο, ενώ τα αρώματά έχουν εξαψήφιο κωδικό, εμπνευσμένο από την ουσία και τις βασικές νότες του χρώματος, με αποτέλεσμα ένα όνομα όπως το Spectre 925 – 069.

Coming Soon

Τα προϊόντα Alûstre Diamond Infused™ είναι πολυλειτουργικά και ευέλικτα, μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και προσφέρουν αποτελεσματική απόδοση. Οι φόρμουλές τους είναι υψηλής ποιότητας και προσφέρουν αίσθηση και αγνότητα χρώματος, ενσωματώνουν την πολυπρόσωπη φύση του διαμαντιού για να αναδείξουν τη μοναδική ομορφιά του εαυτού σας, απλά πρέπει να κάνετε ελάχιστη υπομονή καθώς θα έρθουν στην Ελλάδα σε ελάχιστο χρόνο!

Yes I Do Info: Αν θέλετε να μυηθείτε στον κόσμο της Alûstre επισκεφθείτε το Alûstre.com και αντλήστε έμπνευση από το Instagram account του brand.

RELATED POSTS