Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, η φωτογράφιση της Άννας Πρέλεβιτς για το Yes I do Free Press Μαΐου συνοδεύτηκε από ένα ρομαντικό και fun project!

STR_0284

Η Άννα επέλεξε να φορέσει 4 διαφορετικά νυφικά από Έλληνες σχεδιαστές  και για κάθε ένα από αυτά τα bridal looks εμείς συνδυάσαμε το κατάλληλο nail polish της essie από τη νέα υπέροχη bridal συλλογή του brand που μόλις κυκλοφόρησε! Μία συλλογή με υπέροχες, πρωτότυπες αποχρώσεις!

STR_0228

STR_0230

STR_0251

Το πρώτο νυφικό που διάλεξε η Άννα ήταν δια χειρός του οίκου Falliakos by Petridis, το δεύτερο ήταν μία υπέροχη δημιουργία της Αιμιλίας Κρητικού… Και τώρα ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε το τρίτο νυφικό που επέλεξε να φορέσει η Άννα, ένα αέρινο, μίνιμαλ και μοναδικά ρομαντικό νυφικό από τη νέα συλλογή της Κάτιας Δελατόλα!

STR_0293

STR_0303

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάτια Δελατόλα μας είχε αποκαλύψει ότι κάθε κομμάτι που σχεδιάζει προσπαθεί να θυμίζει “something old”, να δημιουργεί την εντύπωση πως θα μπορούσε να ανήκει σε μια άλλη εποχή αλλά με το styling να έρχεται στο σήμερα! Και αυτή είναι ακριβώς η αίσθηση που μας έμεινε θαυμάζοντας την Άννα με την υπέροχη αυτή δημιουργία!

STR_0286

Για τις νύφες, λοιπόν, που επιλέγουν ένα τέτοιο νυφικό που είναι μεν μίνιμαλ και κλασικό αλλά έχει και μερικές προσεγμένες και twisted λεπτομέρειες, είναι Vintage αλλά και τόσο στυλιστικά επίκαιρο, προτείνουμε όχι μία αλλά δύο υπέροχες αποχρώσεις της essie, σε ένα εξαιρετικό συνδυασμό.

STR_0311

Σαν βάση προτείνουμε το κομψό διάφανο ροδακινί, Steal His Name! Μία κλασική και elegant απόχρωση που θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας για αυτό το… something old!

Για τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά, χρησιμοποιήστε το απόλυτα ευχάριστο βιολετί Groom Service! Ακόμη και ένα διακριτικό σχέδιο από αυτό το παιχνιδιάρικο βερνίκι είναι ικανό να κάνει το bridal manicure σας ιδιαίτερο… ένα bridal manicure με προσωπικότητα!

STR_0266

Ο συνδυασμός των Steal His Name και Groom Service είναι ο ιδανικός συνδυασμός για όλες τις νύφες που επιμένουν κλασικά αλλά παράλληλα “κλείνουν” το μάτι σε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο!

steal his name (1) groom service (1)

Credits:

Bridal Manicure: Steal His Name & Groom Service by essie

Το manicure ήταν από την αλυσίδα Βeautyworld by Despina Gavala

Makeup and Hairstyle by Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Wedding dress:  Katia Delatola

Location: Island Residence

Από την Ευαγγελία Σιγάλα.