Σχεδόν χωρίς σκέψη, σε κλάσματα δευτερολέπτου, αν κλείσετε τα μάτια σας και σκεφτείτε το manicure μιας νύφης, ο εγκέφαλός σας θα σας δείξει την εικόνα ενός french manicure. Ανοίξτε τώρα τα μάτια σας, γιατί οι εποχές άλλαξαν και πλέον το γαλλικό μανικιούρ είναι σχεδόν ξεπερασμένο! Τι θα φορεθεί λοιπόν φέτος; Μιλήσαμε φυσικά με την ειδικό! Τη Ναταλία Αρσενικού, την ιδιοκτήτρια του Nailed It στην Κηφισιά!

nailed-it.jpg

Νύφη και νύχια, θα έλεγα πως πρόκειται για μια σχέση πάθους. Εκείνη την ημέρα, θέλει τα χέρια της να είναι “βγαλμένα από διαφήμιση”! Τι μαγικά κάνετε στο nailed it για αυτή την τόσο σημαντική λεπτομέρεια του bridal outfit;

Από μικρό κοριτσάκι όταν πήγαινα σε γάμους ανυπομονούσα για την στιγμή που η νύφη θα φτάσει, τη στιγμή που θα σηκώσει λίγο το νυφικό για να δω το νυφικό παπούτσι αλλά και τη στιγμή που θα καταφέρω να εστιάσω στο bridal manicure.

Το bridal manicure το θεωρώ εξίσου σημαντικό με το make up και τα μαλλιά. Μια νύφη με τέλεια άκρα είναι ακόμα πιο μοναδική, ξεχωριστή και παραμυθένια.

Εδώ στο nailed it προτείνουμε στις νύφες μας ένα  full pampering spa manicure and pedicure, ώστε αρχικά να πετύχουμε την απόλυτη περιποίηση της περιοχής των νυχιών και της επιδερμίδας στα σημεία αυτά. Έπειτα αφού έχουμε κάνει ένα λεπτομερές girly talk για το πως το έχει φανταστεί, κάνουμε και τις δικές μας προτάσεις και μέσα από αυτή τη διαδικασία καταλήγουμε στην επιλογή του τέλειου χρώματος για την συγκεκριμένη νύφη. Στόχος μας είναι η κάθε νύφη, να βιώσει στο nailed it την απόλυτη εμπειρία spa manicure and pedicure, να χαλαρώσει, να την βοηθήσουμε στην τέλεια επιλογή χρώματος και να φύγει χαλαρή, χαρούμενη και έτοιμη για την μεγάλη μέρα με τέλεια άκρα.

Φαίνεται πως “αποχαιρετούμε” την τάση του french manicure και πλέον οι νύφες επιλέγουν πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις για τη μεγάλη μέρα. Τι θα δούμε το 2018;

Σίγουρα εδώ και καιρό το French bridal manicure δεν αποτελεί μονόδρομο για μια νύφη, όπως ίσχυε παλιά. Αυτή την τάση την έχουμε αποχαιρετήσει εδώ και καιρό, χωρίς να σημαίνει ότι επειδή δεν είναι πλέον “τάση”, δεν είναι και μια safe επιλογή.

Εμείς στο nailed it, κινούμαστε πάντως, σύμφωνα με αυτά που μας επιβάλουν οι τάσεις του 2018 και προτείνουμε σίγουρα κάποιο παστέλ, κάποιο έντονο γαλακτερό ακόμα και ασβέστη!

nailed-it.jpg

Πότε πρέπει μία νύφη να αρχίσει να ασχολείται συστηματικά με τα νύχια της;

Στη φιλοσοφία του nailed it είναι, πως κάθε γυναίκα πρέπει να ασχολείται κάθε περίοδο της ζωής της συστηματικά με τα άκρα της. Ποσό μάλλον μια νύφη, που προετοιμάζοντας την πιο ωραία μέρα της ζωής της, βιώνει την περίοδο “πριγκίπισσα του παραμυθιού”. Μια νύφη ιδανικά θα πρέπει να ασχοληθεί συστηματικά τουλάχιστον ένα με ενάμιση μήνα πριν, ώστε να πετύχει άψογη περιποίηση για τα άκρα της, αλλά και για να μπορέσουμε μέσα από τις συναντήσεις μας όλον αυτό τον καιρό, να προετοιμάσουμε αυτό που έχει ονειρευτεί για το manicure της για τη μεγάλη μέρα.

Ναταλία. ποιο χρώμα είναι το δικό σου αγαπημένο και ποιο θα ήθελες να δεις μια φορά σε κάποια νύφη;

Το δικό μου αγαπημένο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απο το αγαπημένο μας στο nailed it και αυτό είναι ο βασιλιάς-για μένα- των ανοιχτόχρωμων, το έντονο γαλακτερό.

Αυτό δεν θα ήθελα απλά να το δω μια φορά, σε κάποια νύφη αλλά…. κάθε φορά,  σε κάθε νύφη.

nailed-it.jpg

Ποια είναι η τελευταία κουβέντα που λες στις νύφες πριν φύγουν από το Nailed it;

Αρχίζω να τους εύχομαι μέσα σε ένα ξέσπασμα χαράς, μόλις τελειώνει το manicure τους και ολοκληρώνω όλο αυτό το παραλήρημα χαράς τρέχοντας πίσω τους στην πόρτα του μαγαζιού,  φωνάζοντας γεμάτη ενθουσιασμό “με το καλόοοοοο”. Το ζω τόσο πολύ, που κάθε φορά είναι σαν να παντρεύεται η καλύτερη μου φίλη!

Το Nailed it προτείνει:

παστέλ ροζ

παστέλ σπασμένο λευκό

παστέλ αχνό γαλάζιο

όλους τους τόνους του γαλακτερού

nailed-it.jpg

Credits

Photo Ναταλίας : Γιώργος Μπουζάκης

Make up : INGLOT

Location : Μεσογειακή ΑυλήIMG_1872