Με σαγηνευτικές και απίθανες αποχρώσεις, η νέα συλλογή Big Zodiac Energy της OPI για το Φθινόπωρο του 2023 προσφέρει ένα χρωματοσκόπιο αποχρώσεων με στοιχεία της γης, του αέρα, της φωτιάς και του νερού. Με μια παλέτα 12 αποχρώσεων με μοναδικά περλέ, ουράνια shimmer, ακόμη και ολογραφικό εφέ, αυτές οι πολυδιάστατες αποχρώσεις θα σας κάνουν να λάμπετε από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Το μαγευτικό γκριζοπράσινο, το φιστικί και το χρυσό αιχμαλωτίζουν τη γαλήνια φύση των ζωδίων της Γης, ενώ τα ζώδια του νερού βυθίζονται στο ονειρεμένο γαλάζιο, το μπλε του κοβαλτίου και το ολογραφικό ασημί. Τα ζώδια της φωτιάς φωτίζουν τον δρόμο με το έντονο κόκκινο, το μπορντό και το χρυσό, ενώ τα ζώδια του αέρα εκπέμπουν vibes σε αποχρώσεις του μαργαριταρένιου λευκού, navy μπλε και βιολετί.

OPI Big Zodiac Energy – Feelin’ Libra-ted

«Κοιτάμε τον ουρανό και τα αστέρια για πληροφορίες και ενδείξεις για να μάθουμε ποιοι είμαστε και πού πάμε. Αλλά αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να ψάξετε για απαντήσεις», δηλώνει η συνιδρύτρια και Brand Ambassador της OPI, Suzi Weiss-Fischmann. «Η OPI βλέπει το μέλλον και η συλλογή Big Zodiac Energy περιλαμβάνει τα δημοφιλέστερα χρώματα για την εποχή, από αποχρώσεις πετραδιών με απίστευτο βάθος έως μαργαριταρένιες αποχρώσεις με σύγχρονη εκκεντρικότητα».

OPI Big Zodiac Energy – Kiss My Aries

«Κάθε απόχρωση αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο ζώδιο και οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τα χρώματα που ταιριάζουν με τον ήλιο, τη σελήνη και τον ωροσκόπο τους ή να συνδυάσουν αποχρώσεις για να δημιουργήσουν άλλα look με περισσότερους κυβερνήτες πλανήτες και ζώδια στον αστρολογικό τους χάρτη», προσθέτει η Global Director of Color Equity της OPI, Jill Bartoshevich. «Η κορυφαία απόχρωση της σεζόν Scorpio Seduction είναι ένα λαμπερό μπλε του κοβαλτίου, έντονο με κρυφά επίπεδα, ακριβώς όπως το ομώνυμο ζώδιο».

OPI Big Zodiac Energy – Scorpio Seduction

Η OPI συνεργάστηκε με την εφαρμογή αστρολογίας Sanctuary για να σχεδιάσει ωροσκόπια για κάθε απόχρωση της συλλογής Big Zodiac Energy. Αστρολογικά, κάθε χρώμα έχει διαφορετική σημασία. Κάθε ζώδιο συνδέεται με ένα συγκεκριμένο χρώμα που αντανακλά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τις ενέργειές του. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μια απόχρωση με βάση την εποχή του ζωδιακού κύκλου ή την προσωπική τους σύνδεση με το σύμπαν. Τη συλλογή Big Zodiac Energy πλαισιώνουν τα ωροσκόπια χρωμάτων της Sanctuary, τα οποία θα επικοινωνηθούν με προσαρμοσμένο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βοηθήσουν τους καταβαλωτές να επιλέξουν τις αποχρώσεις που ταιριάζουν με την εποχή ή τα αστέρια τους.

Οι αποχρώσεις της συλλογής Big Zodiac Energy θα είναι διαθέσιμες σε συνθέσεις Gel Color, Infinite Shine και Nail Lacquer, και θα περιλαμβάνουν τις εξής:

#Virgoals
Ένα μπρονζέ περλέ που αγγίζει την τελειότητα.

Taurus-t Me
Ένα φιστικί πράσινο με απίστευτη λάμψη.

Feelin’ Capricorn-y
Ένα πνευματώδες λαμπερό γκριζοπράσινο.

Pisces the Future
Ένα εντελώς μεταφυσικό γαλάζιο περλέ.

I Cancer-tainly Shine
Ένα ολογραφικό ασημί που ξυπνά τη διαίσθηση.

Scorpio Seduction
Ένα περλέ μπλε του κοβαλτίου που αποπνέει μυστήριο.

Kiss My Aries
Μια ασυγκράτητη φλογερή κόκκινη λάμψη.

Big Sagittarius Energy
Ένα μπορντό περλέ που είναι σκέτη φωτιά.

The Leo-nly One
Ένα τολμηρό χρυσό περλέ που κλέβει τις εντυπώσεις.

Gemini and I
Ένα απαλό λευκό shimmer με πολλές διαστάσεις.

Aquarius Renegade
Ένα μπλε περλέ που σπάει τους κανόνες.

Feelin’ Libra-ted
Ένα λαμπερό βιολετί που ταράζει τις ισορροπίες.

Yes I Do Note: Η σύνθεση Gel Color προσφέρει υπέροχο τελείωμα για αψεγάδιαστα νύχια έως και τρεις εβδομάδες, ενώ η σύνθεση Infinite Shine χαρίζει υπερ-λαμπερό τελείωμα και κλασική εφαρμογή βερνικιού. Η σύνθεση Nail Lacquer περιέχει υψηλή συγκέντρωση χρωστικών και πλούσια υφή, για ομοιόμορφη εφαρμογή χωρίς γραμμές.

RELATED POSTS