Από τις σημαντικότερες αποφάσεις μιας γυναίκας αποτελεί το νυφικό της manicure! Πολλές είναι οι νύφες που μη θέλοντας να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα πλαίσια επιλέγουν αποχρώσεις που δεν αντιπροσωπεύουν το στυλ τους, είναι ωστόσο πιο “αποδεκτές”. Η essie professional επιλέγει να εγκαταλείψει αυτά τα στερεότυπα και προσκαλεί κάθε bride to be να πει ένα μεγάλο Yes I Do στη μοναδικότητα του χαρακτήρα της!

Για τις πιο fashionable νυφικές εμφανίσεις η essie professional εμπνέεται από τη χρωματική παλέτα μεγάλων οίκων μόδας και φέρνει την επανάσταση στο χώρο του νυφικού manicure. Γιατί ποιος είπε ότι το κλασικό είναι πάντοτε το επιθυμητό; Ήρθε η ώρα κάθε μέλλουσα νύφη να απαλλαγεί από τις ταμπέλες του καθιερωμένου και να χορέψει ελεύθερη στην πιο fashionable χρωματική παλέτα όλων των εποχών!

Οι 10 νέες fashionable αποχρώσεις της σειράς gel couture, ειδικά σχεδιασμένες για όλες τις brides to be και εμπνευσμένες από την υψηλή ραπτική, ήρθαν για να τραβήξουν όλα τα βλέμματα και να ικανοποιήσουν ακόμα και την πιο απαιτητική νύφη! Εσάς ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν περισσότερο με το χαρακτήρα σας; 

Screenshot 2017-10-20 002043

The princess brideprincess bride

Όπως αναφέρει και το όνομά της είναι η νύφη πριγκίπισσα! Αυτή που ζει στο δικό της παραμύθι και δεν μπορεί να αποχωριστεί τους τόνους του ροζ από τη ζωή της. Κατάλληλες αποχρώσεις για αυτό τον τύπο νύφης; Φωτεινό βερικοκί και κόκκινο με ροζ τόνους, σκούρο ροζ και ένα εντυπωσιακό φούξια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την καθημερινότητα αυτής της bride to be,  πόσο μάλλον τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής της!

Gel Couture - Girl about gown
Gel Couture – Girl about gown
Gel Couture - Flawless finale
Gel Couture – Flawless finale
Gel Couture - Designer bow
Gel Couture – Designer bow
Gel Couture - Designer debut
Gel Couture – Designer debut

The minimal brideminimal bride

Για τις νύφες που παραμένουν fans των κλασσικών χρωματισμών. Διάφανο ιβουάρ, ζεστό ροζ, λευκό με τόνους γαλάζιου. Οι nude και pastel αποχρώσεις της σειράς ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα και ήρεμη προσωπικότητα που αποφεύγουν τις υπερβολές και πιστεύουν πως το απλό είναι πάντοτε στη μόδα!

Gel Couture - Behind the seams
Gel Couture – Behind the seams
Gel Couture - Slip dress
Gel Couture – Slip dress
Gel Couture - Perfectly poised
Gel Couture – Perfectly poised

The alternative bridealternative bride

Στόχος της τολμηρής εναλλακτικής νύφης είναι να νιώθει ελεύθερη με κάθε επιλογή της. Αγαπά τις αλλαγές και δεν θέλει να περιορίζεται στα πλαίσια του συνηθισμένου. Γι’αυτό αναζητά για το γάμο της έντονους τόνους όπως αυτούς του μπλε, του μωβ και του σκούρου μπεζ της άμμου. Η νύφη που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο του ιδανικού βρίσκει επιτέλους τις νυφικές αποχρώσεις που την αντιπροσωπεύουν!

Gel Couture - On the risers
Gel Couture – On the risers
Gel Couture - Closing time
Gel Couture – Closing time
Gel Couture - Captivate me
Gel Couture – Captivate me

H επιλογή του νυφικού manicure είναι συνδυασμός της προσωπικότητας κάθε γυναίκας και της τάσης που επικρατεί την περίοδο που παντρεύεται. Γι’αυτό, η essie professional με τη νέα σειρά gala couture που έχει διάρκεια έως και 12 ημέρες φέρνει στην επιφάνεια τις πιο μοδάτες αποχρώσεις και καλεί όλες τις νύφες να τις δοκιμάσουν. Γιατί αν δεν είναι στην essie… δεν είναι στη μόδα!

essie professional

Website: www.essie.gr

Facebook: @Essie.Greece

Instagram: @essiepolish

#yesidogr #yesidogr_essieprogreece #essielove #essieprogreece #gelcouture

Από τη Νίκη Μουστάκα