Η Ναταλία Αρσενικού, ιδιοκτήτρια του Nailed It, του beauty place-to-be για κάθε γυναίκα, μοιράστηκε μαζί μας τις νέες τάσεις στο νυφικό μανικιούρ. Αν έπρεπε να τις χαρακτηρίσουμε κάπως, θα λέγαμε πως η έκφραση «with a twist» είναι η πιο αντιπροσωπευτική, με το minimal nail art και το ευφάνταστο γαλλικό μανικιούρ να πρωταγωνιστούν στις bridal επιλογές.  

Nail art με έντονη λάμψη.

#1 Bridal nail art

Το nail art είναι ξανά κοντά μας! Ειδικότερα στο νυφικό μανικιούρ, το nail art οφείλει να είναι διακριτικό και κομψό και συνήθως το συναντάμε με τη μορφή της χρυσόσκονης ή το εφέ της πέρλας. Οι νύφες για φέτος επιλέγουν ως βάση το απαλό γαλακτερό βερνίκι και ολοκληρώνουν με ένα touch χρυσόσκονης στον άκρη σαν βροχή. Αλλιώς, πάνω απο το γαλακτερό βερνίκι, τοποθετούν μια ειδική σκόνη, η οποία δίνει το εφέ της πέρλας. Και στις δυο περιπτώσεις, το αποτέλεσμα είναι λαμπερό και εντυπωσιακό, αλλά παραμένει κομψό και chic.

Νυφικό μανικιούρ με glitter στις άκρες των νυχιών. 

#2 Parlez-vous français?

Παρόλο που τις τρεις προηγούμενες σεζόν το γαλακτερό είχε αρχίσει να κερδίζει πόντους έναντι του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, τελικά δεν κατάφερε να το βγάλει εκτός παιχνιδιού. Το γαλλικό έκανε δυναμικό comeback με όλες τις παραλλαγές του που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς και αποτυπώνεται με πολλά και διαφορετικά γεωμετρικά μοτίβα. Το συναντάμε κυρίως σε οβάλ σχήμα νυχιού -που είναι η απόλυτη τάση φέτος για τις νύφες- σε απαλό χαμόγελο (ημικύκλιο), σε έντονο χαμόγελο, σε πλάγια ίσια μορφή, σε πλαγιά οβάλ μορφή, αλλά και σε μυτερή τριγωνική εκδοχή!

Γαλλικό μανικιούρ σε σχήμα χαμόγελου. 

#3 Faded

Το γαλλικό στην όμπρε μορφή του, δηλαδή του γαλλικού που ξεκινά πιο έντονο στην άκρη του νυχιού και σταδιακά σβήνει όσο πλησιάζει στη βάση του, είναι ίσως η πιο μεγάλη τάση της φετινής σεζόν. Για να απογειώσετε το bridal look συνδυάστε τα δύο μεγάλα trends επιλέγοντας ένα όμπρε μανικιούρ με απαλή χρυσόσκονη.

Γαλλικό όμπρε μανικιούρ.

Ποια είναι το κορυφαία βερνίκια για να υιοθετήσετε τις νέες τάσεις; 

Funny bunny, Opi για απαλό ροζ στο γαλλικό.Alpine snow, Opi για έντονο γαλακτερό στο γαλλικό.Glitter to my heart, Opi για τη γραμμή του γαλλικού.Chiffon-d of you, Opi για το εφέ της χρυσόσκονης.Βερνίκι OPI για το εφέ της πέρλας.

Όποια τάση κι αν υιοθετήσετε για το νυφικό μανικιούρ, trust the experts! Στο NailedIt κάθε επίσκεψη είναι μια beauty ιεροτελεστία. Επισκεφθείτε το Instagram account @nailed_it_kifisia για περισσότερη bridal nail έμπνευση και επικοινωνήστε μέσω DM για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Διαβάστε επίσης… 

Το σύγχρονο bridal manicure συναντά το glam μιας άλλης εποχής με βερνίκια O.P.I.

Nailed It: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νυφικό manicure.

Wedding Interview με τη Ναταλία Αρσενικού