Αν μέχρι σήμερα νομίζατε ότι η bridal προετοιμασία των μαλλιών σας περιορίζεται στην αναζήτηση του πιο ταλαντούχου hairstylist και ενός χτενίσματος που θα απογειώσει τη συνολική σας εμφάνιση, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Για να φτάσετε να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου σας, πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας αρκετό καιρό πριν. Πώς θα το πετύχετε;

Αριστερή εικόνα από @bristekjegor (Freepik)

Η ομάδα του Yes I Do είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμη να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη σας. Κι όταν πρόκειται για τα μαλλιά μας, η απάντηση είναι η ολοκληρωμένη σειρά weDo/ Professional της Wella Professionals. Πρόκειται για ένα νέο brand που λειτουργεί έχοντας ως άξονα ένα σύνολο προτύπων για το περιβάλλον, τη μεταχείριση των ζώων και την ανθρώπινη επίδραση. Ξεχωρίζει για την οικολογική και περιβαλλοντική του συνείδηση και προσφέρει μια σειρά από vegan, cruelty-free και 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα, καθένα από τα οποία περιέχει έως και 50% λιγότερα συστατικά σε σχέση με τα κοινά προϊόντα μαλλιών που κυκλοφορούν στην αγορά. 

yes_i_do_wedo_4.jpg

Το ταξίδι της weDo/ Professional ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων από τον χώρο της ομορφιάς, που είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ολοκαίνουργιο brand, με οδηγό το κοινό πάθος τους για περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την ελευθερία να μετουσιώσουν τα πιστεύω τους σε μια πλήρη σειρά προϊόντων που θα είχε απήχηση στη γενιά τους. Και τα κατάφεραν!

Ήδη από την αρχή της κυκλοφορίας του brand, η εκστρατεία #ΤogetherWeDo έχει ως στόχο να προσκαλέσει και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να γίνουν συμμέτοχοι αυτής της προσπάθειας, μετουσιώνοντας την καλή θέληση σε απτές πράξεις που θα επιφέρουν θετική αλλαγή. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, για κάθε προϊόν weDo/ Professional που πωλείται, 8 πλαστικά μπουκάλια απομακρύνονται από το περιβάλλον.

yes_i_do_wedo_3.jpg

To brand που σέβεται το περιβάλλον και τα μαλλιά μας

Η ομάδα της weDo/ Professional ανέπτυξε δύο νέες τεχνολογίες, με εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην περιποίηση των μαλλιών. Η πρώτη είναι η τεχνολογία καθαρισμού χωρίς θειικά άλατα που χαρίζει εξαιρετικά ήπια σύνθεση στα σαμπουάν, με χαμηλό επίπεδο επιφανειοδραστικών φυσικής προέλευσης, και επαναφέρει το βέλτιστο επίπεδο pH στο τριχωτό της κεφαλής. Η δεύτερη είναι η τεχνολογία θωράκισης της τρίχας χωρίς σιλικόνες που χρησιμοποιείται στα conditioner και τις μάσκες μαλλιών της weDo/ Professional, σχεδιασμένη με βάση παράγωγα ελαιόλαδου που δρουν ως μαλακτικοί παράγοντες φυσικής προέλευσης, δημιουργώντας ένα φυσικό προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα.

Σειρά περιποίησης με… βραβείο!

Η Wella Hellas βραβεύθηκε με Gold Award στην κατηγορία Best Vegan Haircare Product για την ολοκληρωμένη Vegan Hair Care σειρά της weDo/ Professional στα Vegan Awards που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο.

yes_i_do_wedo.jpg

5+1 λόγοι για να εντάξετε τα προϊόντα weDo/ Professional στη bridal προετοιμασία σας

– Πιστοποιημένα ως vegan από την Vegan Society & ως cruelty-free από την Cruelty Free International.

– Δερματολογικά ελεγμένα, με σύνθεση χωρίς θειικά άλατα, σιλικόνες ή τεχνητές χρωστικές.

– Όλα τα προϊόντα με άρωμα διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένο άρωμα με εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο αλλεργιογόνων.

– Όλες οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

– Τα σωληνάρια είναι φτιαγμένα με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR), οι φιάλες με 75% έως 94% και όλα τα βαζάκια που διατίθενται για λιανική πώληση με 53% έως 56%.

– Όλες οι εξωτερικές συσκευασίες κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι, πιστοποιημένο από την FSC.

weDo/ Professional

Site: www.wedoact.com

Instagram: wedo_act

Facebook: @wedoact

ΥouTube: weDO Professional 

ΤikTok: @wedoact

Must Read:

weDo/ Professional | Η απόλυτη τάση στην περιποίηση των μαλλιών σου

5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά χτενίσματα για το 2021

Summer vibes: 10 hot τάσεις για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της καλοκαιρινής νύφης!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!