Αν παντρεύεστε φέτος τον χειμώνα, σημασία δεν έχει το μήκος ή το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά το αξεσουάρ με το οποίο θα τα στολίσετε. Οι στέκες φαίνεται να είναι η απόλυτη τάση και προκαλούν φρενίτιδα στα κορίτσια της μόδας παγκοσμίως. Δικαιολογημένα, αφού ταιριάζουν άψογα από τις street style εμφανίσεις μέχρι και down the aisle.

Get the look: Τις είδαμε διακοσμημένες με τρισδιάστατα και υπερμεγέθη άνθη, με πέρλες και κρύσταλλα, αλλά και με πολυτελή υφάσματα να τις αγκαλιάζουν. Για να επιτύχετε το look αρκεί απλά να χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση και να τοποθετήσετε τη στέκα on top!

Κάντε scroll down για περισσότερη έμπνευση…

Yes I Do Tips

1. Αν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό, αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σας αφού βάλετε τη στέκα.

2. Φροντίστε ώστε η στέκα να εφαρμόζει σωστά στο κεφάλι σας, δηλαδή να μην είναι ούτε πολύ χαλαρή αλλά ούτε και να σας πιέζει.

3. Ιδανικά, δοκιμάστε να φορέσετε το αξεσουάρ κάποιες ημέρες πριν από τον γάμο μέσα στο σπίτι. Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλετε εκείνη την ημέρα είναι πονοκέφαλος από τη στέκα.

4. Στην περίπτωση που η στέκα μετακινείται από τη θέση της, σταθεροποιήστε τη με τσιμπιδάκια.

5. Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία της στέκας ταιριάζουν με εκείνα του νυφικού. Έχετε ως οδηγό το χρώμα και τα διακοσμητικά στοιχεία του νυφικού και αναζητήστε ένα item σε παρόμοιο στιλ.

6. Θυμηθείτε ότι το εν λόγω αξεσουάρ δημιουργήθηκε για να ξεχωρίσει. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να παραμείνετε μίνιμαλ όσον αφορά τα υπόλοιπα αξεσουάρ.

Διαβάστε επίσης…

Τα 9 πιο όμορφα νυφικά αξεσουάρ μαλλιών του καλοκαιριού

Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε; Δείτε πώς θα έχετε τα πιο υπέροχα μαλλιά!

20 συγκλονιστικά νυφικά που θα λα-τρέ-ψε-τε!