Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι μέλλουσες νύφες είναι αρκετά τυχερές και βρίσκουν έναν κομμωτή που καταλαβαίνει το στιλ τους και τις βοηθά να επιλέξουν το νυφικό χτένισμα που τις αντιπροσωπεύει απόλυτα. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, μια νύφη χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο και έρευνα για να βρει το hairstyle που της ταιριάζει. Για όλες εσάς που βρίσκεστε σε αυτή την κατηγορία των γυναικών που είναι λίγο παραπάνω αναποφάσιστες και δυσκολεύονται να βρουν το dreamy wedding hairstyle βρήκαμε tips & tricks που θα σας φέρουν πιο κοντά στο ιδανικό νυφικό χτένισμα. 

Όταν ψάχνετε νυφικό χτένισμα σκεφτείτε το φόρεμα του γάμου σας!

Οι περισσότερες σκεφτόμαστε από μικρές το νυφικό που θα φορέσουμε στο γάμο μας. Περνάμε ώρες δοκιμάζοντας φορέματα μέχρι να καταλήξουμε σε αυτό το ένα! Γι’αυτό πρέπει να βρούμε ένα νυφικό χτένισμα που θα συμπληρώνει και θα ταιριάζει απόλυτα με το σύνολο. Αν το νυφικό σας είναι απλό επιλέξτε ένα χτένισμα που θα πρωταγωνιστεί στη συνολική εμφάνιση. Αν από την άλλη, το φόρεμά σας είναι εξώπλατο προτιμήστε έναν κότσο που θα αναδυκνείει την πλάτη σας. Την ημέρα που θα δοκιμάσετε νυφικά χτενίσματα φορέστε μια λευκή μπλούζα στο κόψιμο που θα έχει το νυφικό σας και μπορεί να σας βοηθήσει να φανταστείτε πώς θα φαίνεται την ημέρα του γάμου σας.

Στην πρόβα νυφικού χτενίσματος έχετε μαζί σας φωτογραφίες με παρόμοια χτενίσματα!

Pinterest, περιοδικά και από όπου μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες που εκφράζουν τις επιθυμίες σας είναι καλοδεχούμενα. Ο κομμωτής σας θα βοηθηθεί πολύ βλέποντας παρόμοια χτενίσματα με αυτό που έχετε φανταστεί για τη μέρα του γάμου σας. Γι’αυτό μη διστάσετε να ψάξετε πλήθος φωτογραφιών με παρόμοια αλλά και τελείως διαφορετικά χτενίσματα ώστε να τα δοκιμάσετε όλα!

Μην κάνετε μεγάλες αλλαγές λίγο πριν το γάμο σας!

Είναι ριψοκίνδυνη κίνηση να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας λίγο πριν τη μέρα του γάμου σας. Και αυτό γιατί μπορεί αυτή η αλλαγή να μη σας αρέσει ή να μην είναι όπως την έχετε φανταστεί. Αυτό όχι μόνο θα σας κάνει να χάσετε την αυτοπεποίθησή σας την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας αλλά και θα σας “αφήσει” φωτογραφίες που θα σας συντροφεύουν για πάντα. Ακολουθήστε, λοιπόν, τον πιο “συντηρητικό” δρόμο και αποφύγετε να κόψετε πολύ τα μαλλιά σας ή να αλλάξετε το χρώμα τους αν δεν είστε απολύτως σίγουρες!

Τη μέρα του γάμου σας φορέστε μια μπλούζα που μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα!

Κι όμως δεν είναι λίγες οι νύφες που χτενίζουν τα μαλλιά τους και μετά δυσκολεύονται να αφαιρέσουν την καθημερινή μπλούζα για να βάλουν το νυφικό. Προτιμήστε μπλούζες με ανοιχτή λαιμόκοψη κι αν δεν έχετε κόψτε μια παλιά σας ή φορέστε ρόμπα. Μια φορά παντρεύεστε μην τη λυπηθείτε!

Δεν χρειάζεται να επιλέξετε πρωτότυπο χτένισμα για να ξεχωρίσετε!

Στους άγραφους κανόνες του γάμου κυριαρχεί η αντίληψη πως το πιο απλό είναι το πιο όμορφο και θα συμφωνήσουμε! Μην αλλάξετε το γούστο σας για να ταιριάξετε με όσα θεωρείτε “in”. Η μέρα αυτή σας ανήκει και θα πρέπει να νιώθετε πάνω από όλα ο εαυτός σας. Γι’αυτό επιλέξτε οτιδήποτε σας χαρακτηρίζει ακόμα κι αν αυτό δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Η αυτοπεποίθηση και η ευτυχία σας είναι αυτές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε εκείνη τη μέρα! 

Ispired by www.confetti.ie

Διαβάστε επίσης:

Νυφικά φθινοπωρινά χτενίσματα: 7 ιδέες για να εμνευστείτε

Λαμπερά νυφικά μαλλιά: Πως να τα αποκτήσετε με ένα μόνο βήμα

Οι φυλές των καλεσμένων