Μικρό μου πόνυ, μικρό μου πόνυ!

Από τη Νεφέλη Βιτζηλαίου.

Φτάνει η μεγάλη σου μέρα! Το νυφικό στις τελευταίες πρόβες, τα παπούτσια (φλατ και τακούνια) στο κουτί τους, οι πρόβες για το μακιγιάζ έγιναν. Το μαλλί πως το φτιάχνεις όμως;

Για αρχή δεν ξεχνάς πως πρέπει να κάνεις πρόβα το μαλλί ιδανικά φορώντας το νυφικό, ή έστω έχοντας πάρει μαζί την κομμώτρια σε μία πρόβα για να δει το στυλ, το κόψιμο και το σχέδιο του φορέματος ώστε αυτόματα να αποκλείσει κάποια χτενίσματα.

Πχ αν ο γάμος σου είναι χειμώνας και το νυφικό σου έχει ζιβάγκο δαντέλα, ε αν αφήσεις το μαλλί κάτω πέρα από το γεγονός ότι θα σκάσεις από τη ζέστη με τόσα φώτα που θα είναι στημμένα τόσο στην εκκλησία όσο και στη δεξίωση, δεν θα φανεί καθόλου ούτε το νυφικό ούτε και το πρόσωπό σου.

Ψάξαμε λοιπόν για σένα πριν για σένα και αν είσαι στις αναποφάσιστες που θέλουν κάτι απλό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο και βολικό χτένισμα, τότε το πιο safe είναι μία αλογοουρά! Και η αλογοουρά από την εποχή που βάζαμε μία πατσαβούρα στο μαλλί, τα τραβούσαμε για να μην πετάει ούτε μία τρίχα και μεταμορφωνόμασταν σε άβαφες χορέυτριες της ενόργανης έχει αλλάξει.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σικ από μία Pony tail.

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές από τις πιο κομψές pony tails που πρέπει σίγουρα να δείξεις στην κομμώτριά σου για το γάμο.

Extra tip: Mην ξεχάσεις, ό,τι χτένισμα και αν επιλέξεις να κάνεις να το τεστάρεις με το φωτογραφικό φακό πρώτα. Γιατί μπορεί ένα χτένισμα όταν κυκλοφορείς μέσα στο χώρο να φαίνεται ονειρεμένο, αλλά στη φωτογραφία να φαίνεται είτε πολύ στημμένο, είτε να σε αλλοιώνει. Πχ αν τα μαλλιά σου είναι όλα τραβηγμένα από τη μία πλευρά σε ένα σφιχτό σινιόν, τότε αν ο φακός σε πάρει από την άλλη πλευρά δεν θα φαίνεται εξίσου εντυπωσιακό.

pony tail 1 pony tail 2 pony tail 3 pony tail 4 pony tail 5 pony tail 6 pony tail 7 pony tail 8 pony tail 9