Το backstage του Yes I Do MasterClass by L’ Oréal Professionnel ήταν γεμάτο δημιουργικότητα, ενέργεια και έμπνευση. Η καλλιτεχνική ομάδα της Haute Coiffure Française Hellas, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Σταμάτη Καραΐσκου, συνεργάστηκε με καταξιωμένους bridal σχεδιαστές, μοντέλα, αγαπημένες influencers, αλλά και με τον κορυφαίο makeup artist Γιάννη Σίσκο, για να παρουσιάσουν σύγχρονες προτάσεις hairstyling που συνδύαζαν κομψότητα και τεχνική αρτιότητα.

Από sleek buns και minimal ponytails μέχρι χαλαρά waves, κάθε χτένισμα σχεδιάστηκε ώστε να αναδείξει διαφορετικές πτυχές της bridal αισθητικής, με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη λάμψη των μαλλιών. Το αποτέλεσμα ήταν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς που ανέδειξε τη δύναμη του σύγχρονου bridal styling.

Το Yes I Do ήταν εκεί, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, και σας μεταφέρει τη μαγεία του backstage μέσα από τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα!

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Haute Coiffure Française Hellas, Σταμάτης Καραΐσκος.

Ο makeup artist Γιάννης Σίσκος επί το έργον!

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου στα χέρια της hair artist Σίσσυς Βισβάρδη.

Ο hairstylist Χρήστος Αλίρης επιμελήθηκε το χτένισμα της Βρισηίδας Ανδριώτου.
Ο Edouardo Tedeski εν ώρα προετοιμασίας.
Ο Σταμάτης Καραΐσκος επιμελήθηκε το hairstyle της Υπαπαντής Βασιλά.

Τελευταίες πινελιές από την hairstylist Ιωάννα Τζίγκα.

Credits

Production: Kariotis Audio & Lighting
Planning & Design: Πέγκυ Σιμιτζή | I Wish Chic Events
Photography: Γιάννης Κουτσοποδιώτης
Fashion Director: Μαριλού Θεοδωρίδου
Jewelry: ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ 1952
Venue: Glass House | Athens City Events
Catering: Δειπνοσοφιστήριον
Florals: Anthea Floral Design Studio
Photo booth: Thephotobooth.gr

 

RELATED POSTS

Yes I Do MasterClass by L’ Oréal Professionnel | Η απόλυτη γιορτή της λάμψης, της νυφικής μόδας και του σύγχρονου bridal hairstyle

Τέσσερα διαφορετικά στιλ νύφης, 13 bridal looks και άλλα τόσα εντυπωσιακά hairstyles χάρισαν έμπνευση στους 200 κομμωτές που βρέθηκαν στο GlassHouse του Athens City Events!

Τα bridal hairstyles που πρωταγωνίστησαν στο Yes I Do MasterClass by L’ Oréal Professionnel

Η απόλυτη έμπνευση για τις νύφες της σεζόν!

Νικόλας Βιλλιώτης – Βίκυ Καγιά | Το νέο μας αγαπημένο power duo στο 1ο Transformation Day της L’Oréal Professionnel

Το πρώτο μέχρι σήμερα διεθνές event αφιερωμένο στη μεταμόρφωση των μαλλιών, σε επίπεδο χρώματος και styling.

Synchronized in Love | Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι η cover muse του νέου τεύχους του Yes I Do

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη ενσαρκώνει τη νέα εποχή της bridal θηλυκότητας.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press