Αγαπημένος μας hairstylist, δημιουργός του 23 hair creations και πολύ ταλαντούχος ο Σταύρος Σακάτος μας παρουσιάζει 4 νύφες του, τους ενδοιασμούς τους σχετικά με την επιλογή νυφικού χτενίσματος και το τελικό αποτέλεσμα. Αφεθείτε στα μαγικά του χέρια και απλά λάμψτε!

IMG_1040

Μυρτώ 

myrto.jpg

Η Μυρτώ ήταν η πιο απλή νύφη που έχω χτενίσει. Δοκιμάσαμε πολλά χτενίσματα και της ταίριαζαν όλα. Καταλήξαμε, ωστόσο, σε χαλαρές – σχεδόν ανύπαρκτες όπως λέει και η ίδια – μπούκλες, πιασμένες σε μια πλεξούδα που ερχόταν σαν στεφάνι. Για το beach party αφήσαμε τα μαλλιά της κάτω και ολοκληρώσαμε το look με χειροποίητα 3D λουλούδια. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε το απόλυτο boho hairstyle.

 

Έλενα

 

elena.jpg

Η Έλενα γνώριζε από την αρχή τι ήθελε. Ο γάμος έγινε στην παραλία, γι’αυτό και το στυλ του χτενίσματος ήταν χαλαρό. Πιάσαμε, λοιπόν, ένα χαλαρό κότσο με δύο πλεξούδες μπροστά. Το χτένισμα δεν ήταν καθόλου στημένο, αφήσαμε τουφάκια να πέφτουν μπροστά για να φαίνεται πιο ανέμελο και καλοκαιρινό.

Γιώτα 

 

Γιώτα

Η Γιώτα ήταν πολύ χαλαρή νύφη. Δοκιμάσαμε δύο χτενίσματα, ωστόσο, καταλήξαμε σε μπούκλες με ένα χαλαρό πιάσιμο στο πίσω μέρος. Τα μαλλιά της ήταν στολισμένα με μια μικρή σύνθεση λουλουδιών που είχε φτιάξει μόνη της η Γιώτα. Το λουλουδένιο concept καθόρισε όλο το χτένισμα μιας και έδινε μια πολύ ρομαντική και boho νότα.

Δέσποινα

 

despoina.jpg

 Η Δέσποινα ήταν η πιο ιδιαίτερη νύφη λόγω της εγκυμοσύνης της. Τα μαλλιά της ταίριαζαν τέλεια με το απλό ρομαντικό φόρεμά της. Μια πρόβα ήταν αρκετή για να βρούμε αυτό που της ταιριάζει. Ένα απλό πιάσιμο στο πίσω μέρος και γαλλικές κοτσίδες στο πλάι.

bridal-look.jpg

Credits

Photo Σταύρου: Γιώργος Μπουζάκης

Hair: 23 hair creations

Make up Μυρτώς: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Make up Δέσποινας, Έλενας, Γιώτας: Inglot

Νυφικό Μυρτώς, Δέσποινας: ANEM Anna Anemomilou

Νυφικό Γιώτας: madame shoushou

Νυφικό Έλενας: samantha sotos

Location: Μεσογειακή Αυλή